Ki nem várja Agusztus 2? :D
Figyelt kérdés
Nekem most 19 jelezte az Ovuláció hogy peteérés van :) Sajnos keveset tudunk találkozni párommal de remélem összejött ? Szerintetek van esély rá ? ::)2014. júl. 22. 13:14
32/57 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott lenni ilyenkor. Neked?
2014. júl. 25. 16:46
33/57 anonim válasza:
Igazából sosem figyeltem, de mivel most feltűnt,gondolom,hogy eddig nem volt,vagy legalábbis nem ennyi :)
Szextéren hogy álltok? Én 3napja abszolút nem kivánom,pedig amugy sokszor még a 2napot se tudom megállni.
34/57 A kérdező kommentje:
Mi keveset találkozunk sajnos a munkája miatt. Viszont én meg eszméletlen kivánám a szexet :D :D
2014. júl. 25. 16:56
35/57 anonim válasza:
Már csak 5 nap,és egy éjszaka választ el a mágikus 10.dpo-tól. remélem tesztelek egy szép halvány pozit :D
36/57 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy megint nem jött össze :(
2014. júl. 25. 17:01
37/57 anonim válasza:
Az az érdekes,hogy én most nem. Most ilyen szempontból olyan nagyon nyugis vagyok. Nem tudom miért.
Amúgy meg 2 napja átmentem sárkányba.Hihetetlen feszült vagyok,csak arra vágyom,hogy hagyjon mindenki békén, legyen csönd,és ne kelljen megszólalnom se :_)
38/57 anonim válasza:
Határtalan a boldogság, két csíkom lett ma délelőtt, 9. DPO!
Corax határozott pozitív, X-epil halvány!!!
Drukkolok mindenkinek!
Gyöngyi
39/57 anonim válasza:
szuper!!gratulálok! Jó babavárást,és egészséget! W.É. :-)
40/57 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!