Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon még is sikerült? Mensi...

Vajon még is sikerült? Mensi ellenére is?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 27-30 naposak voltak eddig a ciklusaim, de 30 napos csak februárban volt inkább 27-28 naposak. 31. napon (csütörtökön) szép pozi lett a teszt 32.napon pénteken vérzés péntek, szombat elér erős darabos is volt, vasárnap csak tisztasági kellett és ma is elég volt az sőt most délutánra ki is vettem és azóta a bugyim sem olyan.Görcsök miután elkezdtem vérezni voltak hol erősebbek hol gyengébbek. 5-6 napig szokott tartani. első 2 nap erős 3.nap kevés és 4.napra megint erős darabos és görcsök és 5.napra szokott elmúlni de van amikor a 6.ra. Most ez nincs 4.nap ma és alig van/volt valami. Még is csak terhesség? Most készülünk augusztusba minden kivizsgálásra,mert múlt hónapban is ez volt + teszt es rendes mensi de akkor 6 napig tartott. Szerintetek? Holnap teszteljek egyet? Vagy hülyeség az egész? Tapasztalatok érdekelnének. Ja annyi tünetem volt mensi előtt h nagyon barna bimbó és érzékeny + pisilési inger (megjön érzés semmi ilyesmi nem volt csak felkeltem pénteken és véreztem) a pisilés nagyjából elmúlt, de a bimbóm ugyan olyan barna és érzékeny és nagyok a melleim.
2014. júl. 21. 17:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
negatív. már erősen kéne mutatnia ha baba van mert 5 hetes lenne már. 9.én Pest :)
2014. júl. 22. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!