Vajon még is sikerült? Mensi ellenére is?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 27-30 naposak voltak eddig a ciklusaim, de 30 napos csak februárban volt inkább 27-28 naposak. 31. napon (csütörtökön) szép pozi lett a teszt 32.napon pénteken vérzés péntek, szombat elér erős darabos is volt, vasárnap csak tisztasági kellett és ma is elég volt az sőt most délutánra ki is vettem és azóta a bugyim sem olyan.Görcsök miután elkezdtem vérezni voltak hol erősebbek hol gyengébbek. 5-6 napig szokott tartani. első 2 nap erős 3.nap kevés és 4.napra megint erős darabos és görcsök és 5.napra szokott elmúlni de van amikor a 6.ra. Most ez nincs 4.nap ma és alig van/volt valami. Még is csak terhesség? Most készülünk augusztusba minden kivizsgálásra,mert múlt hónapban is ez volt + teszt es rendes mensi de akkor 6 napig tartott. Szerintetek? Holnap teszteljek egyet? Vagy hülyeség az egész? Tapasztalatok érdekelnének. Ja annyi tünetem volt mensi előtt h nagyon barna bimbó és érzékeny + pisilési inger (megjön érzés semmi ilyesmi nem volt csak felkeltem pénteken és véreztem) a pisilés nagyjából elmúlt, de a bimbóm ugyan olyan barna és érzékeny és nagyok a melleim.2014. júl. 21. 17:37
11/21 A kérdező kommentje:
ma már a ciklus 4.napján vagyok. Itt ez a kórház katasztrófa..csak leszidnának h miért a ciklus 4.napján megyek. Nem?
2014. júl. 21. 20:51
12/21 A kérdező kommentje:
azt írják az orvosok itt neten h ez spontán vetélés. decemberbe volt egy missed ab azóta sajnos nem jön össze ez a múlthónapi meg a mostani is...ezért akarjuk a teljes kivizsgálást. am nagyon viszket a hasam meg a mellem is, fáj picit a derekam most de egy oldalban meg néha bizsereg a bimbóm..
2014. júl. 21. 20:53
13/21 anonim válasza:
Èn a helyedben tesztelnék,MOST!!!
Ès ha pozi,bemennèk az ügyeletre,azonnal!
15/21 A kérdező kommentje:
persze ha pozi lesz egyből orvoshoz megyek és megírom nektek az eredményt :)
2014. júl. 21. 22:21
17/21 A kérdező kommentje:
holnap reggel.
2014. júl. 21. 22:34
20/21 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolt a dokid, de a tesztekre a használati útmutatóban az van ráírva, hogy a vér nem befolyásolja a teszt eredményét, tehát a vértől elvileg nem lehet pozitív a teszt. (Elég sokat elhasználtam, mire sikerült a baba, úgyhogy tudom...) Csak a Hcg - től, az meg általában babától van. Én biztosan dokit váltanék a helyedben. Majd írd meg, mi lett, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!