Vajon még is sikerült? Mensi ellenére is?
Lehet megtermékenyül a petesejt csak nem tud rendesen beágyazódni :(
Csinálnék tesztet és ha erősebb mint az előző azonnal dokihoz mennék.
Semmiképp se várj 9.-ig. Azonnal menj ügyeletre. A darabos vérzés sose jó jel.
39hkm
1. Felesleges tesztelni, mert ha pozitív volt egy hete, most is az lesz, mert kell idő mire kiürül a hcg a szervezetből.
2. Valószínű a petesejt megtermékenyült, s még ha meg is tapadt, a menstruációval levált a nyálkahártya, s azzal kiürült minden.
Úgyis mész kivizsgálásra, majd ott megnézik mi van, s hátha ott kiderül hogy baba van, de erre 1% az esély
köszi a válaszokat, látszik hogy aggódtok :)
a múlt hónapban 27 napra kellett volna jonnie 28.napon reggel elég erős pozi lett rá pár órára mensi. szaladtam a telefonhoz hívtam a dokim, (nem vagyok megelégedve vele egyébként azt mondta h sok baja volt már velem meg folyton injekciót ajánlgat és eldönti helyettem mikor legyen babám) m1 felhívtam és mondta h másnap menjek be másnap reggelre rendes mensi jött normál vérzés ami szokott, felhívtam h rendesen megjött érdemes e bemenni azt mondta h nem ha elmúlt menjek be, így is tettem HCG vérben 1 alatt volna kinevetett és azt mondta itt nincs terhesség és türelem a + teszt a vértől lett. de most viszont 13.án (vasárnapra nem vártam 28.nap) 29.napon teszt extra halvány pozi 31.napon szép pozi és 32.napot jött meg pénteken tehát majd 6 napot késett. ahogy írtam első 2 nap elég erős darabos volt utána nem volt darabos már csak sima vér de élénk piros. de am görcs semmi nincs csak a bimbóm az ami elég feltűnő meg émelyegtem is ma most pedig megszédültem. Szerdán reggel tesztelek, mert ugye mondta a doki h a vértől pozi lesz a teszt és még van ilyen kis barnás valami szerdára tuti elmúlik és akkor akarok. Ha pozi akkor megyek ehhez a dokimhoz ha nem akkor 9.én Pest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!