Ha tudatosan csinálod végig a próbálkozós hónapokat (hőgörbe, gyógyszer, ovuteszt, folyásellenőrzés stb. ), akkor hogy nem lehet stresszelni? Van, akinek ennek ellenére sikerült teherbeesni?
hát erre én is kíváncs lennék.
szerintem az aki így csinálja lazábban veszi a dolgokat.
pl: figyeli a dolgokat de nem minden gondolata ezen jár méri a hőjét de nem gondol arra h ha 3 tizedet ugrik akkor biztos baba van és nem beszéli be magának a tüneteket egyszóval nem igazán foglalkozik az eredménnyel.
ha tesókáról van szó annyival könnyebb ha nem sikarül, hogy úgy van vele az illatő h nem baj hisz már van egy csodálatos babája
érdekes dolog mert én is itt ülök de észre veszem azokat a nőket lányokat akik már teljesen bebeszélik maguknak a terhességet szóval minden apró jel a testükön terhességre utalnak, ami persze nem így van, és azért ezeken a dolgokon már tudok csodálkozni míg régen én is ugyan ezt csináltam
ez is azt bizonyítja, h már nem akarom görcsösen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!