Most mit tegyek? .
Megint egy kamukérdés, nehogy bevegyétek. Meg is találtam a belinkelt tesztet máshol, és nem is kellett hozzá sokat keresgélnem:
Bocs, egyszerre írtunk, azért nem láttad. Mármint, hogy milyenek a szülők. No, így viszont nem érdemelnék meg, hogy eltitkold! tessék szépen elmondani.
Ilyen tesztet is ritkán látni ezen az oldalon...
Hát akkor ez így kamu, ezzel a tesztel én sokszor találkoztam már
amugy nem írod a ciklusok, a doki is ezt fogja kérdezni először!
Nézd sajnos meggondolatlanok voltatok. A fiú egy dolog mit mond, nem ő viseli a következményeket. Látod neked kell most orvoshoz menned és valószínű abortuszra is. Viszont ennek is lehetnek következményei a későbbiekben. Lehet nem lehet többször gyereked, illetve együtt élned ezzel hogy már lett volna és eszedbe fog jutni, hogy most mennyi idős lenne stb. Hameg megszülöd, akkor nyilván az életed felborul.
A fiú mit szól?
Sajnos már késő tanácsod adni mit kellett volna, sajnálom hogy az iskolában, vagy valahol nincs ilyen felvilágosítás....... mondjuk a fiúnak 22 évesen illett volna tudnia hogy működnek a dolgok..... de nyilván a saját élvezetét nézte és nem azt hogy gumit húzzon az aktus legelejétől fogva, mert az előváladékban is lehet sperma csak úgy kevésbé érezne téged, biztos remélte hogy megússzátok.
Hát valóban kamu....
Úgy látszik itt a nyáriszünet és unalomból papás mamást játszanak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!