Most mit tegyek? .

Figyelt kérdés
Sziasztok.14éves vagyok,a barátommal együtt vagyok 2 hete és lefeküdtünk...Azt mondta,hogy amikor elélvezne kihúzza...ez így is történt,de csináltam egy tesztet és tessék....Terhes vagyok,de ez nem lehetséges,kihúzta időben,és nem belém élvezett!Ezt mégis hogy?hogy mondjam el a szüleimnek,és neki?Már azon is gondolkodtam hogy öngyilkos leszek....a barátom 22éves

2014. júl. 16. 10:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Megint egy kamukérdés, nehogy bevegyétek. Meg is találtam a belinkelt tesztet máshol, és nem is kellett hozzá sokat keresgélnem:

[link]

2014. júl. 16. 12:55
 22/37 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, egyszerre írtunk, azért nem láttad. Mármint, hogy milyenek a szülők. No, így viszont nem érdemelnék meg, hogy eltitkold! tessék szépen elmondani.

Ilyen tesztet is ritkán látni ezen az oldalon...

2014. júl. 16. 12:56
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hála az égnek! :D
2014. júl. 16. 12:56
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ez így kamu, ezzel a tesztel én sokszor találkoztam már

amugy nem írod a ciklusok, a doki is ezt fogja kérdezni először!

2014. júl. 16. 12:58
 25/37 A kérdező kommentje:
Igen a képet találtam,de ugyan ilyet használtam...Viszont ezt hogy hogyan mondjam el...egyszerűen képtelen vagyok rá
2014. júl. 16. 12:58
 26/37 anonim ***** válasza:
49%

Nézd sajnos meggondolatlanok voltatok. A fiú egy dolog mit mond, nem ő viseli a következményeket. Látod neked kell most orvoshoz menned és valószínű abortuszra is. Viszont ennek is lehetnek következményei a későbbiekben. Lehet nem lehet többször gyereked, illetve együtt élned ezzel hogy már lett volna és eszedbe fog jutni, hogy most mennyi idős lenne stb. Hameg megszülöd, akkor nyilván az életed felborul.

A fiú mit szól?

Sajnos már késő tanácsod adni mit kellett volna, sajnálom hogy az iskolában, vagy valahol nincs ilyen felvilágosítás....... mondjuk a fiúnak 22 évesen illett volna tudnia hogy működnek a dolgok..... de nyilván a saját élvezetét nézte és nem azt hogy gumit húzzon az aktus legelejétől fogva, mert az előváladékban is lehet sperma csak úgy kevésbé érezne téged, biztos remélte hogy megússzátok.

2014. júl. 16. 12:59
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát valóban kamu....

Úgy látszik itt a nyáriszünet és unalomból papás mamást játszanak :)

2014. júl. 16. 13:00
 28/37 A kérdező kommentje:
Miért velem történik ez az egész.....
2014. júl. 16. 13:01
 29/37 anonim ***** válasza:
75%
Azért veled történik, mert Te voltál ilyen hülye
2014. júl. 16. 13:02
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg amúgyis kamu, nyariszünet van, sok itt ilyenkor az idióta:D
2014. júl. 16. 13:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!