Most mit tegyek? .
Figyelt kérdés
Sziasztok.14éves vagyok,a barátommal együtt vagyok 2 hete és lefeküdtünk...Azt mondta,hogy amikor elélvezne kihúzza...ez így is történt,de csináltam egy tesztet és tessék....Terhes vagyok,de ez nem lehetséges,kihúzta időben,és nem belém élvezett!Ezt mégis hogy?hogy mondjam el a szüleimnek,és neki?Már azon is gondolkodtam hogy öngyilkos leszek....a barátom 22éves2014. júl. 16. 10:51
1/37 anonim válasza:
Érdekes amit írsz! Két hete vagytok együtt és lefeküdtetek? Most mióta vagytok együtt? két hete? Vagy két hete feküdtetek le? Mert a teszt csak kb 14nap elteltével mutatja ki a terhességet.
Ha ennyit nem tudsz a szexről,védekezésről,méért szexelsz! A megszakításos módszer nem védekezés!
2/37 A kérdező kommentje:
2hete feküdtünk le,bocsi.több mint fél éve vagyunk együtt
2014. júl. 16. 10:55
3/37 anonim válasza:
időn belül kijött a két csík? késett már a vérzésed?
4/37 A kérdező kommentje:
igen :(
2014. júl. 16. 11:02
5/37 anonim válasza:
Mindenképp mond el először mond el a szüleidnek, hogy mi a helyzet. Egy baba nagy felelősség. Át kell gondolni mit tegyetek. Nagyon fiatal vagy még.
6/37 anonim válasza:
Öngyilkos ne legyél! De azt a pasit aki "ennyire" szeret és tisztel azonnal el kellene felejtened! Durván kihasználnak, kislány. Egy 14 évessel még bármit meg lehet csinálni, gondolom, ezért nem a saját súlycsoportjában keresgél...
El kell mondanod a szüleidnek. Nem fognak örülni, elárulom. És amit kapsz, meg is érdemled. De bízom benne, hogy jó fejek és támogatni fognak, amikor az első sokk után magukhoz térnek.
7/37 anonim válasza:
Az előváladéktól is lehetsz terhes. És akkor ő már hiába húzza ki...
8/37 anonim válasza:
Gratulálok'mas védekezési módszert nem talaltatok tizen évesen??a megszakitasos módszer nem védekezés,mivel az elövalladékban is van sperma..tehát akkor kitartast 9honapig:-)aytan legköz tanulsz ebböl...de milyen kegyetlen az élet,aki honapokig évekig probalkozik annak sajna nemjön össze,de az olyanok mint a te példad,akik paráznak h nem akarnak azoknak bezzeg becsuszik..
9/37 anonim válasza:
Elövaladekban lehetnek eletkepes spermak, es megha kicsi is az esely a terhessegre, nezz körül itt gyakorin, vagy forumokon, hany embernek sikerült mar be igy a baba,nnak egy paran... Milyen fajta tesztet csinaltal? Tedd fel rola a kepet (kepfeltoltes.hu). Mikor volt az utolso menstruaciod elsö napja?
10/37 anonim válasza:
Hááát kislány, nagy levegő....és el kell mondani a szülőknek, vagy más felnőttnek aki bizalmasod, hogy meg tudjátok oldani. Ezért nem kell meghalni!!!! A barátod meg egy barom. Őt felejtsd is el. 14 évesen szülni: nagy hiba. Az életedet tönkreteszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!