Volt peteérésem a képek alapján?
PCOS-ám van, a nőgyógyász szerint nincs peteérésem. A legutóbbi vérvizsgálat szerint, ami februárban volt, a ciklusom 14. napján ( 28 napos átlagba a ciklusom ):
LH - 12,1
Ösztradiol - 86,0
Prolaktin - 15,2
Középidőben rettenetesen görcsöl, szúr mindkét vagy csak egyik oldalam a petefészkem körül. A nőgyógyászom azt mondta a peteérést nem lehet érezni. Azt mondta biztos hasi felfújódás... nagyon érzem minden hónapban, annyira, hogy aludni is alig tudok. Félek, ha nincs tüszőrepedésem, de erőlködnek a hormonok, még több cisztám lesz és szétdurran a petefészkem. Legutoljára már meg se nézte a doktornő a cisztáimat, mert azt mondta, hogy azok úgy is ott vannak... Mi a véleményetek a képek alapján, volt rendesen peteérésem? Megvolt esetleg a tüszőrepedés is? Ha minden jól volt szerda esti együttlétből lehet még babó? Már több, mint egy hónapja, iszom a málnalevél, cickafark és palástfű teákat, ahogyan azokat kell. Most elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát is. Valamint a pajzsmirigyem miatt szedek kelp alga tablettát és varga gombát. Sajnos sok hormonra kiható betegség összejött: autoimmun pajzsmirigy és pcos, valamint túlsúlyos is vagyok. Próbáltam mindent már, jóga, diéta ( orvosok szerint keveset eszek ), de nehezen mutat kevesebbet a mérleg. Már szeretnénk nagyon babát, első babó lenne és nagyon örülnénk neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!