Mikor lehetett peteérésem (görbe alapján)?
Még babatervezés előtt vagyunk, hamarabb elkezdtem hőmérőzni, mert aggódtam, hogy vmi nincs rendben, ugyanis időnként rapszodikus ciklusaim vannak. Pár hónapja már nem vesszük véresen komolyan a védekezést, most is örülnénk a babának, csak a tudatos próbálkozással megvárnánk az esküvőt.
A mostani ciklusom jó hosszú lett, közben költöztünk és több okból sokat idegeskedtem. Volt egy abszolút védekezés nélküli együttlétünk a 24. napon. Szeretném belőni a pé idejét, hogy tudjam egyáltalán lehet-e esély babára, illetve hogy mikorra (ne) várjam a mensit.
A probléma: 18-23. ciklusnapig nagyjából emlékezve írtam fel a hőm, csak annyi biztos, hogy 36,7-36,9 között mozgott. Ha kicsit változtatok az értékeken, eléggé más helyre teszi a pé-t (21.cn, 24.cn, 28.cn - ezek voltak a variációk)
Tudom, hogy pontatlan görbére nehéz mondani valamit, de ti így ránézésre hová tennétek a pé-t? (Ha ez segít vmit, ma reggel nagyon mensis érzésem volt.)
Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!