Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 napos ciklus 23. napján...

28 napos ciklus 23. napján nem sok az esély babára, ugye? Sikerült vkinek ilyen késői együttlétből?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A 28 napos ciklusnál kb. 12-14ig esélyes a teherbeesés.Az elsõ és 2.-ik fiammal a 12.-ik napon estem teherbe.
2014. júl. 15. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi a 24.napon voltunk együtt, előtte meg a hetediken. Holnap megyek a nőgyógyászhoz mert kb. 8 hetes terhes vagyok.Mindig figyelem a ciklusomat, most is biztos voltam benne, hogy a 20.nap körül túl voltam a peteérésen és a 24.napot biztonságosnak hittem.Szerintem ez a baba egy extra ovuláció gyümölcse. Ezek szerint bármikor teherbe lehet esni. Kitartás!
2014. júl. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!