Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36 napos ciklus, ovulacio?

Nitókrisz kérdése:

36 napos ciklus, ovulacio?

Figyelt kérdés
36 napos ciklusnal, miert van az, hogy 11.-14. nap korul erzem az ovulaciot (fajdalom, nyak, stb. stimmel)? Miert tolodik ki a nem vart ideje, ha az ovulacio "idoben" van? Ha a menstruaciotol szamolok vissza, akkor az ovulacionak a 22. napon kellene lennie, de soha nem akkor van.

2014. máj. 26. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos,hogy ovu után pont 14.nap jön meg. nekem is a múltkor ovu után a 18.napon jött meg. nem működünk tankkönyv szerint.én arról olvastam,hogy az a baj,ha 14napnál rövidebb..az utalhat betegségre :-)
2014. máj. 26. 18:18
 2/4 F.B.I. ***** válasza:
100%
Szia! Alapvetően minden nő szervezet más és más. Abban egyezményas, hogy csak akkor sikerülhet a terhesség, ha van peteérés és ha a peteérés utáni progeszteronfázis minimum 12-14 napos (ez a ciklus 2. fele) De valakinek aez a progeszteronfázis 10 nap ekkor sárgatest elégtelenségről beszélünk, de van úgy hogy valakinek 20, ez egyénfüggő. Használsz LH tesztet, biztosan csak akkor tudod mikor is van az ovulációd vagy ha tüszőérés UH vizsgálatsorozatra jársz. A tünetek sokszor segítenek de félre is vezethetnek. Én a helyedben kipróbálnám az LH tesztet egy hónapban , hogy megbizonyosodj, mikor van peteérésed. De inkább hosszabb legyen a progeszteronfázisod, mint rövidebb. Sok sikert!
2014. máj. 26. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszaitokat!

Sajnos nem otthon elek es itt nem lehet kapni ovulacios tesztet :( de elhataroztam, hogy elmegyek orvoshoz most mar, az ultrahangos figyeles lehet itt is mukodik es akkor talan biztosabbra mehetek.

2014. máj. 26. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt olvashatsz ezt-azt a túl hosszú luteális fázisról.

[link]

2014. máj. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!