Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzem azt, hogy a...

Miért érzem azt, hogy a testem (vagy lelkem) miatt nem vagyok képes arra hogy egy gyerek megfoganjon bennem?

Figyelt kérdés

mi ez az őrület bennem? mindig nézem, hogy másoknak milyen egyszerű teherbe esni, vagy valahogy mégis sikerül másnak, én meg úgy érzem, hogy képtelen lenne a testem erre a dologra, hogy bennem ''létrejöjjön'' egy gyerek. Olyan hihetetlennek tűnik az egész, hogy nekem ez sikerülhet. de miért lennék én más mint a többi ember? miért érzem ezt?

más is érezte ezt?

Ez valami önbizalomhiány? vagy mi?

2014. júl. 13. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziia. Én is ugyan így érzem h képtelenség h nekem babám legyen vagy ha lesz is akkor probléma mentesen kihordjam. ez a 4. próbálkozós hónapunk, ma kellett volna megjönnie de nem jött, tesztelni sem merek várok még mert 28.napon vagyok és áprilisban jött meg 29 napra is...meg hát félek a negatív teszttől. Volt már egy vetélésem decemberbe sajnos :S lehet ez miatt gondolom h képtelen vagyok kihordani úgy egy babát h ne legyen probléma. De nem adjuk fel :)) Te se add. Drukkolok :)
2014. júl. 13. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
mi a jó istenért lettem lepontozva? :D azért köszi...
2014. júl. 14. 10:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki a tokom pontozza le a valaszokat?? Na ezrrt nem szoktam valaszolni semmire...
2014. júl. 14. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:
vagy az zavarta a kedves lepontozókat hogy ok nélkül gondoltam hogy nem jön össze, míg nekik volt rá okuk? hát sajnálom, gondoltam megosztom a történetem hogy lássa a kérdező hogy emiatt még nyugodtan teherbe eshet, nem ezen fog múlni, de pár embernek biztos túlságosan is pozitív volt a vége. Jó, akkor siránkozok én is egyet! *siránk-siránk*
2014. júl. 14. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
ja látom valaki(k)nek egyik sztori se tetszett :D merthogy egy lepontozást még nem is ír ki 0%nak
2014. júl. 14. 11:07
 16/16 A kérdező kommentje:
nem csak téged pontoztak le, hanem másokat is. el se tudom képzelni hogy mi bajuk van a válaszotokkal. nekem nagyon tetszettek, és nagyon nagy megerősités volt. köszönöm!
2014. júl. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!