Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ovulációs tesztet használtam, és elvileg a peteérésem előtt 3 nappal is szeretkeztünk, aznap is és az utána lévő 3 napban is csak hogy nagyobb legyen az esélye. még sajnos van időm a következő menstruációig, mert elvileg 13,14-én kellene csak megjönnie.A melleim eléggé fájnak, de inkább csak akkor ha hozzájuk érek, vagy pedig sétálás közben olyan mintha 2 dinnyét cipelnék, pedig elég kicsi melleim vannak. A bal oldalon pedig közben fáj vagy inkább szúr a petefészkem. a testhőmérsékletem pedig 36,9. Már több mint fél éve próbálkozunk a párommal eredménytelenül és már nagyon nagyon várom a kis pocaklakót. :)2014. júl. 6. 21:03
2/2 anonim válasza:
Ilyen korán nem hinném, hogy a terhességi tüneteket éreznéd.
Nekem sokszor van, hogy menstruáció előtt egy héttel fájnak a cicijeim, ez a dinnye érzés ismerős :)
Persze simán lehetsz terhes is! Pár nap és kiderül :)
A menstruáció előtti tünetek és a terhes tünetek nagyon hasolnóak az elején. Ha terhes leszel akkor is lesz megfog jönni érzésed, pedig nem jön meg :)
De nekem a puffadás volt az első tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!