Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
az elmúlt években nem igazán állt be a menszeszem de az utobbi 3 hónapban pontosan jött meg.most 12-én jött meg a bajom de csak alig folyt valami és tegnap mult el...tegnap együtt voltunk a barátommal és nem védekeztünk és belém élvezett...tudom hogy nagy felelőtlenség volt...elmentünk gyógyszertárba hogy vegyünk esemény utáni tablettát de ott közölték hogy csak nőgyógyász írhat fel.szerintetek mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

2014. júl. 1. 13:40
 1/10 anonim válasza:
Elég nagy.
2014. júl. 1. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vettél be eseményutánit akkor van esély rá.
2014. júl. 1. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

12-én jött meg és tegnap múlt el? Ez nem természetes!

Látott már nőgyógyász? Amúgy nem ártana egy eseményutáni! Miért nem íratsz fel?

2014. júl. 1. 13:42
 4/10 manó1235 ***** válasza:
50%-50%... vagy bejön vagy nem.. igen az esemény utánit felkell íratni és nem valami olcsó olyan 6 ezer körül van
2014. júl. 1. 13:42
 5/10 A kérdező kommentje:

látott már orvos amikor 2 havonta jött meg a bajom és azt mondta hogy ne foglalkozzak vele meg hogy örüljek neki hogy nem minden hónapban szenvedek vele...a vizsgálatok és vérvétel alapján nem találtak semmit.

az lehet hogy ha ma kérek időpontot akkor a napokban még bekerülök ? vagy ilyen esetben nem húzzák az időt?

2014. júl. 1. 13:46
 6/10 manó1235 ***** válasza:
az esemény utánit 72 órán belül kell bevenni a "balesetet" követően szval van 2 napod rá
2014. júl. 1. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek ehhez időpont?

Bemész egy nőgyógyászati ügyeletre és fel tudod íratni!

Méf mindig jobb mint ha baj lesz.

2014. júl. 1. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:
nőgyógyászati ügyelet? bárhogy is keresem nem találom hogy lenne ilyen a közelemben...szerintem az a legtisztább ha most bemegyek a városba és kérek időpontot vagy pedig ott megkérdezem ezt a nőgyógyászati ügyeletet
2014. júl. 1. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Minden kórháznak van ügyelete!

De gondolom már kaptál receptet!?

2014. júl. 1. 21:31
 10/10 A kérdező kommentje:
voltam bent de ugye Semmelweis nap van ma és az ügyeleten azt mondták hogy a legközelebbi Székesfehérváron van ami tőlem 50 km és jogosítványom nincs tehát azt ajánlotta a háziorvosom(ő volt az ügyeletes) hogy holnap menjek be nőgyógyászatra és soron kívül mindenképpen behívnak ilyen eseteknél.szóval holnap ilyenkor már valószínű teljesen megnyugodhatok...csak a mellékhatásoktól félek :/
2014. júl. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!