Tényleg nincs mit tenni?
Fél éve próbálkozunk. Eddig a leghosszabb ciklusom 30 napos volt.
Május 26án volt meg utoljára. A most csütörtöki teszt is negatív.
Aznap a magándokim azt mondta, hogy valószínűleg nem válik le a nyálkahártyám, várjak 2-3 hónapot és ha nem jön meg, menjek újra. Szerinte ez normális. Meg sem vizsgált.
Másnap egy másik orvos, aki SzTK-s, azt mondta, hogy az otthoni tesztek nem hivatalosak, vigyek be hétfőn vizeletmintát, aminek szerdára lesz eredménye, és majd utána való héten visszatérünk erre. Ő sem vizsgált meg.
Tudom, hogy fél év, meg 2 hetes késés még nem sok, de hazudnom kell ahhoz, hogy még egy fizetős orvos is legalább megultrahangozzon??
Menjek el egy harmadik orvoshoz is, vagy tényleg üljek tovább a babérjaimon?
Mind a kettő orvos. Az első ráadásul fizetős volt.
Ne haragudj, de nem igazán értem a mondandódat második.
Az SzTK-s dokik is orvosok ráadásul a nagyrészük magánozik is. Gondolom nem hagyják a magánrendelőben az eszüket, max felhívják a figyelmet arra, hogy a fizetős helyükön alaposabb, korszerűbb ellátást kapnék. Én meg eldöntöm, hogy akarok e fizetőshöz menni vagy sem.
De itt semmi nem történt a lerázáson kívül egyiknél sem.
Én mindenképpen keresnek még egy dokit, és a magánrendelésére mennék el. Próbálj meg mások véleménye alapján dokit választani, akire azt mondják, hogy jó és emberséges.
Fél év próbálkozás után még nem szoktak aggódni a dokik, ezért is kezelik lazábban, de ha kéred, hogy nézzetek hormonszintet, meg peteérést végig a cikluson, akkor biztos megnézi.
Nem hiszem, hogy normális, hogy eddig nem jött meg, bár vannak olyanok, akik ritkábban menstruálnak.
Ha valaki jár még erre:
A negyedik!! orvos végre megultrahangozott. A jobb petefészkembe van egy 35 mm-es tüsző, ami nem repedt meg.
Kaptam Norcolutot. A cilus 13-14 napján kell visszamennem, hogy van e peteérésem.
Elvileg szednem kéne még Inofolicot, ami segít teherbe esni, de havi 16 ezerért egy étrendkiegészítő nekem nem baráti. Főleg, hogy még csak fél éve próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!