Mit jelent, ha valakinek nincs peteérése? Mik a tünetei? Miből lehet, ezt megtudni? Mit lehet ellene tenni? Hogyan lehet visszahozni a peteérést?
ultrahanggal szokták nézni a domináns tüszőket hogy mikor lesz belőle pete az kimutatja ha nincs
ha nem doki foglalkozik vele hanem Te otthon akkor a tisztességesen vezetett hőgörbéből is látszik mert nem megy fel a hő és menses elött nem megy le egész más lesz az egész görbe lefutása máshogy néz ki még egy nem terhes görbéhez képest is más.
van a boszorkánykonyha amit csak én hivok igy nem itélem el szóval lehet teákat inni meg bogyókat kapkodni vagy a doki hormonálisan kivizsgál és rendbetesz.
szia!
mindenek előtt ha ez a gond, akkor nőgyógyász!
és ahogy az előttem lévő hozzászóló is írta figyeld önmagad!
a tested mindent elárul!
hidd el amíg nem akartam babát nem foglalkoztam a testemmel és ahogy elértem a babás korszakom mostanra megismertem a testem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!