Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 napos ciklusnál a ciklus...

28 napos ciklusnál a ciklus 20. napján történő ovuláció milyen gondra utalhat?

Figyelt kérdés
második ciklus óta figyelem ezt meg és biztos, hogy akkor volt, mert ovu teszt, nyák, ovus fájdalom minden egybevágott. hőt nem mérek mert a napirendem miatt kizárt, hogy vezetni tudjam.ha még egyszer előfordul persze megyek orvoshoz, de esetleg ötletek?teherbe lehet így esni egyáltalán?
2014. júl. 11. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megírtad! Lehet, nekem kellett. Még bizakodom, hogy csak később volt peteérésem.
2022. máj. 18. 08:40
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok.nekem 29-30 naposak a ciklusaim.okt23-28 ig volt meg.

Utána folyamatosan csináltam az ovu tesztet de végig negativ volt.Együtt voltunk okt 5,7 majd 10.-én délután erős pozitív lett az ovuteszt vagy is 3 napott késett az ovum??(végig tesápoló szerü folyásom volt)és még mindig van. Akkor is együtt voltunk.11.-én még pozitív volt viszont 12.-én már negatív.ma érzek alhas feszülést és hogyan mondjam mintha csiklandozna bellül az alhasam.Tünet nem lehet még ha 10.én volt az ovu.Szerintetek esélyes a babóca?Nov22-re nem várom.De ha későn volt az ovu akkor a menzesz is eltolódik majd? Még sosem volt a 19. Napon ovum.Mindig 14-16 napon volt.

2022. nov. 14. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es hogy alakult a ciklusod? Lett baba belole?
2023. ápr. 18. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!