Van beágyazódási hőesés? Vagy nincs? Mi a véleményetek a görbémről?
felejtsük már el ezt a ciklus.hu-t... Teljesen jó görbe. Nekem az fura, hogy a 15. napon is pozi volt az ovu teszt, de megeshet elvben.
Elvileg ezt az esést a második ösztrogénhullám okozza, ugyanannyi terhes nőnél figyelhető meg ilyen esés, mint nem terhesnél.
De a lényeg továbbra is az, hogy ez egy jó görbe, hajrá!! :)
Nem tudom, hogy van-e, és lehet, hogy nem is nagy segítség, de ezek az én görbéim:
Az utolsó babás görbe. :)DPO 10nél látszik egy leesés, ami után másnap visszaugrott és ott is maradt a hő. A beágyazódás tankönyv szerint DPO 8-12 napnál történik. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de érdekes ;)
Az előtte lévő ciklusban volt hasonló (ráadásul az trifázisos görbe volt, még se jött össze a baba), viszont akkor még nem volt megfelelő a TSH értékem, így akár az is elképzelhető, hogy ott elindult valami, de nem sikerült :/ Ha az előtte lévő ciklusukat megnézed, akkor ott nem volt ilyen hőleesés
Szóval, drukk, ebből még bármi lehet! Mindenesetre bíztató a görbéd :)
Írd majd meg, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!