Lányok, nem tudom, hogy mit gondoljak? Azokra lennék kiváncsi, akik pont úgy jártak, mint én. Bővebben lent)
Ma vagyok a 12.dpo-n. Nekem mindig a 15-en jön meg,hőmérőzök meg minden, szóval potnosan tudom. már egy éve.
Ma megjövés érzésem van és ami még SOHA nem fordult elő: két kis barnás pötty, meg nagywc után rózsaszines pöttyöt töröltem. Olvastam,hogy lehet beágyazódás is...
Teszteltem egyet rögtön igy du:) Hát eléggé látszik, nagyon nagyon halványan,de rózsaszínes a csík!!!
Még egy óra elteltével is látszik.
Én nem is tudom mit gondoljak....
Nem mondhatom el senkinek (még) elmondom hát mindenkinek... :)
Szerintetek mit gondoljak? Holnap reggel persze elsőből fogok tesztelni, hacsak addig meg nem jön :( mert tisztára úgy érzem. Pedig majd csak vasárnap NEM kéne neki...
Hát elég idiótára sikeredett,igy elolvasva:( bocsánat, de túl régóta várok már a babára és még sosem jártam igy...
Szóval az a kérdésem, hogy tekinthetem e beágyazódásnak vagy lehet, hogy most már a 12.dpon meg jön? Senki sem jós, tudom, de hátha járt így valaki más is... nincs akivel megbeszéljem :(
Szia!
A terhességi teszt egy olyan hormonra érzékeny, amit maga a magzat termel, tehát csak akkor érzékelheti, ha van baba. Ezen az elven, ha halvány is az a csík, biztos, hogy baba van a pocakodban. A "mindjárt megjön" érzés teljesen normális, nekem mindkét terhességem alatt volt, és főleg azokon a napokon amikor megjött volna. Remélem neked sem fog, és hamarosan bizonyossá válik, hogy kismama vagy. Szívből kívánom, hogy így legyen és sok boldogságot is hozzá!
A minsjárt megjön érzés nekem is megvolt. Akkor is, amikor már rég pozitívat teszteltem. :-) (Először egyébként 12 dpo-nál.)
Ha látszik a másosidk csík, akkor bizony baba van a dologban. :-) Gratulálok!
Hát először is nagyon szorítok Neked, mert lehet, hogy babás vagy!
Mivel a megtermékenyüléstől a beágyazódásig 7-12 nap telik el, így lehet, hogy ténylegesen a beágyazódás miatt volt a vérzés, bár nekem egyik babámmal sem volt...
A tesztet meg valóban reggel kell csinálni, főleg ilyen korai tesztelésnél még számít, mert reggel a legtöbb a HCG a vizeletben. Az, h egy órával később mi van a teszten úgy tudom, nem számít, rá van írva, hogy mikor kell leolvasni...
A holnap reggeli szerintem biztos eldönti, mert lehet, hogy az a halvány csík már egy kevéske HCG volt...
Nekem szabálytalanok a ciklusaim, de első gyerekemnél már a 26. napon + eredmény volt. (Másodiknál tudtam, hogy baba van, így csak később teszteltem...)
Hajrá!
Szió! nem akarom, hogy csalódj, így csak halkan jegyzem meg, hogy nekem egyetlen tünetem volt, egy rózsaszín icipici pötty a papíron pisi után. Se barnázás, se mellfeszülés, semmi. (csak később) úgyhogy ha magamból indulok ki, akkor reménykedhetsz :) drukkolok! :)
12 hetes km.
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
kicsit le is higgadtam, bár majd kiugrok a bőrömből :)
Az előző ciklusomhoz képest most semmit sem érzek,semmit! Tegnap kezdődött, hogy nagyon szomjas vagyok, meg egyre jobban érzem a mellem, nagyon húz.
Jah meg olyan fura íz van a számban, olyan bizsergős, nem is tudom...Jah és a hasam alja is, nem tudok hajlongani sokáig, mert mintha nyomna és húzódna, fura...
Megpróbálom elküldeni a tesztet, megjegyzem, nagyon nagyon halvány, élőben jobb,meg nem vagyok egy fotográfus, de határozottan vastag a csík és színes. Ilyen nekem eddig még soha nem volt.
Sőt, amikor korábban szellemcsíkosakat teszteltem, akkor szürkés volt, meg el is tünt hamar.
De a teszten még most is látszik, pedig órák óta csináltam :)
Annyira halványan látszik, de nekem ez akkora szó!!!! :)
Hadd gratuláljak a kismamáknak, ezúton is, nagyon nagyon irigyekedem ám rátok!!!! :)
De hátha mostmár nekünk is lehet egy gyönyörű picurkánk végre... (vagy kettő:D)
én látom a 2. csíkot.tuti h babád van.én már merek gratulálni.azért légyszi írd meg ha holnap tesztelsz h mi lett az eredmény.de tuti h az is pozi lesz.
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!