Nem túl gyanús ez? Nem tudom mit gondoljak, kiváncsi lennék ti mit gondoltok vagy tennétek.
Hát igen..
Én debreceni vagyok és itt a környékről szerettem volna kiskutyát venni..TENYÉSZTŐTŐL!
Egyet találtam is akire azt hittem rendben van,de ő is állandóan terelt..A végén 5órát utaztam az ország másik végére:)
Azt mondom keress mást
Sok szerencsét a keresgéléshez:)
hát akkor sztem is keress másikat.
Mert ha most nem együttműködő, nem kommunkativ és nem érdeklődik a leendő vevő felé, akkor a későbbiekben sem tudnád elérni ha akarsz vmit, vagy megmutatnád a kutyust.... szóval nem tom, de nem szimpatikus.
Én elmentem 2szer is uahhoz a tenyésztőhöz, elöször érdeklődni, meg is mondtam h pár év múlva szeretnék kiskutyát, és még az sem biztos hogy ilyen fajtát.
2.szor kiskutya nézőbe mentem :)
Nagyon kedves, barátságos volt, sokat beszélgettünk, na szóval ő igazi tenyésztő. Nagyon látszott rajta h szereti a kutyákat, és abszolút nem zavarta hogy még a fajtában sem vagyok biztos, örült, hogy érdeklődök.
Ha olyan fajtát veszek később, akkor az azért lesz mert a tenyésztő annyira szimpatikus volt, na és természetesen akkor tőle veszem majd (noha nem divatfajták... és az áruk is húhhha :D )
Az ilyen tenyésztőt felejtsd el. Neki csak az a fontos, hogy eladja, nem számít hová kerülnek a kicsik. Ha onnan hoznál kiskutyát, nem számíthaszt a késöbbiekben se semmire. Pedig néha szükség van jótanácsra a felneveléséhez.
Mi is belefutottunk ilyenbe. Addig volt mézes-mázas amíg le nem előlegeztük a kölyköt. Késöbb még a telefont is lecsapta elég durva kisérőszöveg mellett. Ráadásul nem is volt egészséges, most halt meg szegénykém alig 5 évesen. Valami szervi baja volt.
Szerintem is felejtsd el, az ilyen nem nevezhető Tenyésztőnek!
Én is jártam így, mikor kutyát kerestem, több olyan arany- és ezüstkoszorús (!) mestertenyészet volt, aki még csak válaszra sem méltatta az érdeklődésemet! Még annyit sem írtak, hogy sajnálják, de most nem várható alom!!! Nem hogy megnézhetném-e esetleg a kutyáikat... Pffff.
Mindenesetre nem is bánom, hogy nem ezektől vettem kiskutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!