Ha a nőgyógyász figyeli UH-on a peteérést, ez hogy zajlik, hány alkalommal kell elmennem hozzá?
Figyelt kérdés
ha szeretném tudni mikor van(ha egyáltalán van) peteérésem,és elmegyek nőgyógyászhoz,akkor ő UH-on nézi meg.
De mikor kell hozzá elmenni,és hányszor?
Magán orvosom van,igy sajnos fizetős,és ezért kérdem hányszor kellene hozzá mennem hogy kiderüljön mikor van peteérésem?
2014. júl. 8. 20:47
1/6 anonim válasza:
Nekem úgy volt,hogy kétszer kellett menni hozzá.Egyszer adott Norcolutot,amitől megjött,és adott Clostyt,ami csinált peteérést.x napon,mikor sejthető volt h mostanra van érett tüsző,még egyszer menni kellett.Akkor megnézett hüvelyi ultrahanggal.PCOS-es voltam,mára 4.5 éves ikrek anyukája.
2/6 anonim válasza:
Amúgy én nem magánrendelésre mentem,de ha oda mentem volna,akkor csak az egyikért kellett volna fizetni,mert hüvelyi uh nem volt a rendelőjében,csak a kórházban,és tüszőt csak azzal tud nézni.A te orvosodnál van hüvelyi uh?Mert akkor lehet behív a kórházba,és ott nem kell fizetni.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Igen,van a rendelőjébe UH,végez hüvelyi uh-ot.Akkor 2x kell elvileg elmenni hozzá?Menstruációhoz van "kötve"?Úgy értem hogy pl előtte x nappal,vagy utána x nappal kell menni?
Mert nekem fogalmam nincs mikor jön meg legközelebb(most épp megvan),mert most is 1hónap késéssel jött meg...
2014. júl. 8. 21:23
4/6 anonim válasza:
Igen,elvileg kétszer.Ő a gyógyszerekkel csinál neked ciklust.Én kaptam egy papírt,olyasmi,mint egy naptár,azon volt beixelve,és beírkálva,mikor hány napig,mit kell szedni.Még az is,h mikor kell tesztelni.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
De akkor is kell gyógyszer arra hogy megjöjjön ha nekem megjön,csak késve?
2014. júl. 8. 22:45
6/6 anonim válasza:
Akkor nem valószínű. Orvosa válogatja hogy tutira megy e, vagy kivarja míg megjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!