Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn megyünk meddőségi...

Hétfőn megyünk meddőségi rendelésre. Mire számitsunk? Ez egy nőgyógyász, nem kifejezetten ilyen intézet. A férjemnek be kell jönnie velem? Csak mert az 1. alkalommal van uh is, meg rákszűrés.

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen dokihoz mész.Èn külföldön élek és pár hete voltam nögyógyásznál. Sima vizsgálatra mentem, de megkérdezte hogy akarok-e gyereket. Mire mondtam hogy más egy éve. Aztán részletesen kikérdezett a ciklusomról. aztán megvizsgált rákszürést csinált és azt tanácsolta hogy kezdjem el mérni a hömet, elmondta hogyan, adott lázlapos mensi naptárat, és vérvételre kell hozzá mennem minden periodusom közepén pár napig reggel, aztán ultrahangra is kell majd mennem, hogy megnézzék hogy kijut-e a pete a petevezetékbe. Szóval ezt tanácsolta elöszrö, ezt mind nála a rendelésen csinálják. Februárban kezdem, mert most sokat utaztunk.
2009. dec. 30. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a férjemnek nem kell bejönnie,elég,ha megmondom,hogy szeretnénk babát,de idáig nem jött össze
2009. dec. 30. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjemnek nem kellett bejönnie, nem is jött velem. :) Elég volt, hogy csak megmondtam a problémámat. A vizsgálatokon úgysem lehet benn.

A férjednek majd andrológushoz kell mennie, mivel a férfiakat a legegyszerűbb megvizsgálni. Addig nem is nagyon szokták a nőket, amíg ki nem derül, hogy a férfivel minden rendben.

2009. dec. 30. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!