Lehetséges az, ha csak néhány alkalommal megyek el magánúton a nőgyógyászhoz, de legtöbbször SZTK-s rendelésre megyek?
Teljesen meg vagyok elégedve a kecskeméti sztk-s rendeléssel. Annyi a problémám vele, hogy nincs uh.
Lehetséges, hogy ha néha elmennék uh-ra az egyik nőgyógyászhoz, akit majd később fel is kérnék a szülés levezetésére? Nem fog az orvos emiatt neheztelni rám?
Őszintén megmondom, nincs annyi pénzem, hogy magánorvoshoz járjak.
Köszönöm a válaszokat!
A kötelező uh-okat sztk-s rendelésen is megcsinálják, ha esetleg még ezen kívül is kíváncsi vagy a picire, akkor menj el 4d-s uh-ra, nem kerül többe, mintha csak az uh miatt magánrendelésre mész. De ha szeretnél dokit fogadni a szülésre, az szerintem nem fog úgy menni, hogy közben nem hozzá jársz a gondozásra.
Ha nincs pénzed magándokira, és az sztk-s rendeléssel meg vagy elégedve, akkor szerintem járj oda, a babád ügyeletes orvosnál is meg fog születni. :) Én különben sem vagyok fogadott orvos párti. Ügyeletesnél született meg a kisfiam, tökéletesen elégedett voltam, jobban, mint 2 munkatársam a fogadott dokijukkal. Akkor már inkább szülésznőt jobban megéri fogadni, mert ő van ott veled végig a vajúdási időszakban.
Köszönöm a válaszod. Igen, csak az ultrahang miatt mennék el dokihoz.
4d-s ultrahangra fiatal terhességnél is elmehetek? pl. 8 hetesen?
Bocsánat a hülye kérdésért, de ez az első terhességem, még szűz vagyok ezekben a dolgokban. :)
Én sem vagyok fogadott orvos párti, csak az unokatestvérem mondta, hogy legalább a szülésre kérjek fel orvost, s ez bizonytalanított el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!