Nagyon meg vagyok ijedve! (? )
Sziasztok!
Szóval mára (hétfőre) vártam a mensimet. Pontosabban nem vártam, de ez most mindegy. A mensim óraműpontosságú, nincs hormonális gondom, nem vagyok felfázva sem, stb.. X-kor megjön, élénkpiros enyhe vérzéssel, és 12 óra múlva elönt, mint a Duna, és 2 napig nagyon erősen vérzek.
Szombartól péntekre virradó éjjel (pontosan vasárnap 01:00-kor) elmentem pisilni, és valami icipici barna maszat volt a vécépapíron. Azon agyaltam, hogy most meg akar jönni előbb, vagy késői beágyazódási vérzés? (Tudni kell, hogy Leylusommal nem volt beágy. vérzés, hanem csak szimplán nem jött meg a havim, onnan tudtam, hogy terhes vagyok.) Hát mondom, lefekszek aludni, utána úgyis kiderül. Felkeltem délben, kicsit rózsaszínes maszat volt a vécépapíron, de nem élénk piros. Inkább narancssárgásnak tűnt a fehér papíron. Ekkor már azon gondolkodtam, hogy lehet-e, hogy terhes vagyok? Mert a nők harmadának a teste "emlékszik" hogy meg kellene jönni, és produkál egy kis pecsételő vérzést, akár több hónapig is, akkor, amikor a mensinek lenne az ideje. Áh, mondom, várok.
Eljött a ma reggel, és még mindig ugyanaz. Annyira kicsi, hogy még a tisztasági betéten sem látszik meg, csak a vécépapíron. Most ez mi? Ilyen nehezen akar megjönni? Vagy terhes vagyok? Vagy vetélek? (De ahhoz nagyon kicsi vérzés.)
Este teszteltem mégis, és negatív.
Holnap elmegyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!