Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon meg vagyok ijedve! (? )

Nagyon meg vagyok ijedve! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval mára (hétfőre) vártam a mensimet. Pontosabban nem vártam, de ez most mindegy. A mensim óraműpontosságú, nincs hormonális gondom, nem vagyok felfázva sem, stb.. X-kor megjön, élénkpiros enyhe vérzéssel, és 12 óra múlva elönt, mint a Duna, és 2 napig nagyon erősen vérzek.

Szombartól péntekre virradó éjjel (pontosan vasárnap 01:00-kor) elmentem pisilni, és valami icipici barna maszat volt a vécépapíron. Azon agyaltam, hogy most meg akar jönni előbb, vagy késői beágyazódási vérzés? (Tudni kell, hogy Leylusommal nem volt beágy. vérzés, hanem csak szimplán nem jött meg a havim, onnan tudtam, hogy terhes vagyok.) Hát mondom, lefekszek aludni, utána úgyis kiderül. Felkeltem délben, kicsit rózsaszínes maszat volt a vécépapíron, de nem élénk piros. Inkább narancssárgásnak tűnt a fehér papíron. Ekkor már azon gondolkodtam, hogy lehet-e, hogy terhes vagyok? Mert a nők harmadának a teste "emlékszik" hogy meg kellene jönni, és produkál egy kis pecsételő vérzést, akár több hónapig is, akkor, amikor a mensinek lenne az ideje. Áh, mondom, várok.

Eljött a ma reggel, és még mindig ugyanaz. Annyira kicsi, hogy még a tisztasági betéten sem látszik meg, csak a vécépapíron. Most ez mi? Ilyen nehezen akar megjönni? Vagy terhes vagyok? Vagy vetélek? (De ahhoz nagyon kicsi vérzés.)

2014. júl. 7. 06:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok: Leylus a kislányom, aki már csak az angyalkám. Úgy írtam, mintha mindenkinek tudnia kellene.
2014. júl. 7. 06:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez nem vetélés, mert 6. hétig még csak terhességről sem lehet beszélni. Ha van szívhang akkor vagy terhes és az után lehet vetélésed. 6-12 hét között sokszor következik be vetélés. (szinte minden nővel előfordul egyszer) Szerintem a mensid fog megjönni, ez a hónap nem volt a tietek. De csinálhatsz tesztet is de még nem biztos hogy fog mutatni valamit.
2014. júl. 7. 06:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Tesztelj!Ha tegnap kellett volna nem megjönnie,mai tesztnek már mutatnia kell valamit!2db tesztet vegyél ma,csinálj egyet délután,és holnap reggel első pisiből.Csak így tudod biztosra megtudni.Annyi,ha a 2teszt negativ lesz,az bizony negativ is fog maradni.
2014. júl. 7. 06:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igazából nem örülnék, ha terhes lennék, mert egy gyerekemet már elvesztettem, és megőrülnék az aggodalomtól, ha vérzéssel indulna egy terhességem!

Tesztet sajnos ma nem tudok venni. Hát akkor várok holnapig a teszttel. (Lehet, hogy addigra meg is jön rendesen.)

Köszönöm a kedves válaszokat!

2014. júl. 7. 06:45
 5/13 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Ma kellett volna megjönnie?Mert akkor már mutat a teszt. Bocs én már nem tudom a napokat gyerek mellett. (Első babámmal 12 hetesen vetéltem el, addig semmi de semmi baj nem volt vele, második babánk 3 hónap múlva jött , 8 hetesen elöntött a vér, a kórházban csak annyit láttak, hogy egyenlőre jól van a baba, de azért megmondták, hogy ne reménykedjünk túl sok jóba, a vérzés 3 nap múlva elállt, utána már semmi gond nem volt, 9 hónapos már. Barátnőmnek 38 héten halt meg a babája, meg kellett szülnie. Azóta van egy 2 éves kisfia csoda szép és makk egészséges. Ilyenek vannak, ne félj attól, hogy a következő babáddal is így jársz mint az elsővel. ) Írod, hogy nem szeretnél babát, gondolom akkor védekeztek is, szóval biztos a mensid fog megjönni.
2014. júl. 7. 07:04
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 Köszönöm szépen, hogy lelket öntesz belém!

Remélem, hogy megjön.

2014. júl. 7. 07:30
 7/13 anonim válasza:

Nekünk 4 hónaposan ment el a kislányunk egy genetikai betegség miatt. Mégis , magunk és a nagyobbik lányunk miatt is túltettük magunkat Zoén. Ne aggódj feleslegesen ...

30hkm :)

2014. júl. 7. 14:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy másik gyerekem, és mellette 30 hkm lennék, könnyebb lenne. De egyenlőre egy 40 felé közelítő gyermektelen nő vagyok. :)

De "örülök2, hogy vannak sorstársaim. (Jajj de morbiid ez az "örülök" szó. Remélem nem érted félre.)

Egyébként délben elmúlt a vérzésem. Nem tudom, mi ez.

Jó egészséget neked, és a pici babádnak!

2014. júl. 7. 16:38
 9/13 anonim válasza:
ha nem lenne másik mi bele sem vágtunk volna. Így sem volt egyszerű , genetikai tesztelni kellett Noelt. Drukkolok Neked :)
2014. júl. 7. 18:17
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves!

Vigyázz a csemetéidre és szeresd őket nagyon!

Mi éppen indulunk az ügyeletes patikába tesztért.

2014. júl. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!