Nagyon meg van ijedve a barátnőm! Nem valószínű, hogy teherbe esett, Ugye? 17/F
Figyelt kérdés
Pár napja pettingeltünk,és nagyon felizgult,betette saját magának a péniszemet,de csak,2-3 centire,és csak 2-3 másodpercre.Pont előtte néztem meg ,hogy nem-e vagyok előváladékos,(mert ujjazni akartam,és nem akartam még véletlenül sem,hogy előváladékos legyen az ujjam,vagy,hogy a puncijára cseppenjen)és nem voltam az,de azért megtöröltem a péniszemet,és ezután tette be magának hirtelen a barátnőm.Aznap ki is verte nekem,de ez reggel volt a "baleset" meg este történt,és estig voltam többször is WC-n ,meg fürödni is voltam.A barátnőm a ciklusának a 20.napján volt,de előfordulhat,hogy neki ezen a napon volt peteérése ,mert kb.30-35 Naponta jön meg neki.Ugye nem lehet terhes?2014. máj. 4. 14:27
1/5 anonim válasza:
Egy nő csak akkor nem lehet terhes, ha valamelyikőtök meddő.
Vannak mostanában leértékelt cuccok a baba-mama boltokban
Szép napot
2/5 anonim válasza:
Kicsi az esélye de nem lehet kizárni a terhesség!
3/5 anonim válasza:
nem hinnem h. terhes lenne!
de szerintem hogy megnyugodjon vegyetek egy tesztet!
4/5 anonim válasza:
kamu..unatkozó kamaszok számtech órán...és nem...nem lehet terhes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!