Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy teherbe estem?
Nem feküdtem le a barátommal, csak éppen hogy berakta, mindenféle fogamzásgtáló módszer nélkül. Enyhítő körülmények, hogy azelőtt legalább egy napja nem élvezett el, 4 nap volt kb. a menstruációm előtt, és szűz voltam. Ez két napja történt.
Tudom jól, hogy meg van a terhességre az esélyem. Szerintetek érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem? Elég nehéz lenne már megoldanom, és szerintem feleslegesen borítaná fel az egész hormonrendszeremet, mert igen kicsiny esélyét látom a dolognak. Viszont mindemellett rettegek is, mi lesz ha mégis...
16/L (Kérlek titeket, kerüljétek a bántó válaszokat, és a kérdésemre koncentráljatok!)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Nagyon megnyugtattatok!
Persze, védekezni fogunk, ennek hiánya miatt nem engedtem tovább...
Felelősségteljes szülők lesztek, az már biztos.
Nem hiszem el, olyan k*rva drága a gumi, vagy mi van??!!
Külön kértem, hogy csak finoman...
Épp nem volt, és mint említettem, (remélem) idejében észbekaptam, és azonnal be is fejeztük.
17:17
Mit érdekel téged, hogy milyen szülők lesznek? Semmi közöd hozzá... Nem tudom mit kell mindenbe belekötni!
17:29
Nekem végül is teljesen mindegy, csak azt nem tudom megállni szó nélkül, hogy egyáltalán gumi miért nincs a szükségleti listán felsorolva, ilyen helyzetben.
Amúgy van esély arra, hogy terhes vagy, de csekély.
Az meg külön lúzer-pont, ha szüzesség elvesztése alatt esel teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!