Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi, de nem élveztem el, mennyire valószínű h teherbe esett a bnőm?
Szia!
Szerintem eleg keves az eselye. Ugyan elovaladektol is teherbe lehet esni de szerintem keves az eselye. Mondjuk fugg attol is,hogy a baratnod hol tartott a ciklusaba.
De mondom, szerintem keves az eselye.
Bírom az ilyen kérdéseket. Olyan használható információk helyett, mint pl. hány napos a hölgy ciklusa, mikor történt az aktus, rendszeres-e a mensije stb, ahelyett leírják, hogy pózváltásnál szakadt ki az óvszer.
Könyörgöm, ha már felteszel kérdést, legalább törekedj arra, hogy érdemben lehessen rá válaszolni.
Szóval ha esetleg megosztanád velünk a kérdéseimre a választ...
"esemény utáni. már van hormontartalom nélküli is és azt lehet vény nélkül kapni :)"
Ezt meg nem tudom honnan szedte a kommentelő, mert ilyen NEM létezik. Vagy ha szerinte van, ugyan írja már le a nevét....
Kérdező: el ne higgy ilyen baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!