Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell nem rágörcsölni a...

Hogyan kell nem rágörcsölni a teherbeesésre?

Figyelt kérdés

Ez még csak az első próbálkozós hónapunk volt, és persze nem sikerült. :(

Én meg teljesen kétségbeestem, és már olyanok járnak a fejemben hogy soha nem lehet gyerekem, meg hogy biztos ez a büntetésem azért, mert rossz ember vagyok.

Persze tudom, hogy egy hónap még semmi, de már most nagyon parázok, hogy mi lesz, ha soha nem fog összejönni.

Mit tegyek ez ellen? Hogy ne görcsöljek rá?

2014. júl. 2. 12:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először menj pszichológushoz, mert úgy tűnik nem sikerült feldolgoznod azt, ami veled történt. Ha lelkileg rendbe tetted magad, utána vállalj gyereket.
2014. júl. 2. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem paráztam. Amikor eldöntöttük, hogy jöhet a gyerek, akkor abbahagytuk a védekezést és éltünk tovább mintha mi sem történt volna. Az első baba egy év elteltével jött össze, de nem volt baj, dolgozni is imádtam. Most négy fiam van :)!
2014. júl. 4. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!