Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ezt a tesztet?...

Megnéznétek ezt a tesztet? Fertinetes One Step, nem tudom mire vélni. Hibás?

Figyelt kérdés

Sose használtam még ilyen tesztet, mindig X-epillel tesztelek, de most rendeltem ilyet, megcsináltam egyet, ez lett az eredmény.

Tudom, hogy elég rosszak a képek, sajnos a telefonomnak nem erőssége a fényképezés. Élőben rózsaszín, amit látok, a teszt oldalán is látszik a rózsaszín. Vagy ezeknél a teszteknél ez gyakran megtörténik?

[link]

[link]

2014. júl. 2. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es vagyok ujra!

Sajnalom,es drukkolok a babahoz!

A clostyl segíthet,de nem biztos h elso ciklusban.

Ezek a tesztek olyan értelemben jók,hogy ha babas vagy egyértelműen ott lesz a csik es jo helyen!Csak minden mas eredményt hagyjal szerintem figyelmen kivul,mert csak idegesíted magad vele!

Ha nem jon meg es maradt meg ebből a tésztbol ismételj reggel mindenkepp!

Drukkolok neked!

2014. júl. 3. 07:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát, ismételtem, természetesen negatív lett, igazad volt :(

Most már legalább tudom, hogy ha ez van, az semmit nem jelent.

Amúgy az említett előzmények miatt fogalmam sincs, hogy mikor kellene megjönnie, fél éve nem volt egy értelmes ciklusom, úgyhogy hetente tesztelek egyet. Most csak azért csináltam tesztet, mert nagyon olyan lett hirtelen a mellem, mint mikor terhes voltam, de ezek szerint nem attól van, lehet a clostytól, vagy csak korai volt még. De már annak is örülök, ha magától megjön viszonylag időben.

Na mindegy, majd kiderül, köszönöm a biztatást :)

2014. júl. 3. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!