Megneznetek? 10. dpo

Figyelt kérdés

[link] [link]

tunetek: faj a mellem a honaljamnal kezdodik es izomlazasam meg is van duzzadva. 2 napja faj a fejem es ez a rengetek pisiles..vasarnapra nem varom. A tesztet a mellem miatt csinaltam mert sosem fajt igy. Koszonom :)

2014. jún. 11. 19:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
sajnos én ezt negatívnak látom :(
2014. jún. 11. 19:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Én nem látok rajta két csíkot. De az izomlázas mellfájdalom nekem is megvolz, 12. dpon lett egyértelműen pozitív a tesztem. Drukkolok! :)
2014. jún. 11. 19:37
 3/19 A kérdező kommentje:
De kar hogy nem latjatok :( en latom..lehet odakepzelem :( itt az ablaknal latszik, forgatni sem kell
2014. jún. 11. 19:39
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha látod, ott is van, mi majd megnézzük két nap múlva. Drukkolok!

Én a 9. dpo-on vagyok.

2014. jún. 11. 19:50
 5/19 anonim ***** válasza:
De lagalább nem szedte szét....nega elsőre, ha nagyon spekulálok, akkor talán mintha. Reméljük és drukkolounk! :)
2014. jún. 11. 20:13
 6/19 anonim ***** válasza:
látok egy halvány csíkot, de szerintem is ez még negatív! de két nap múlva újra itt, ugye?:) tegyél fel újat:)
2014. jún. 11. 20:22
 7/19 A kérdező kommentje:
Pentek reggel csinalok es teszem is fel ide :) mi itt latjuk extra halvany az teny, de ott van. Jelentkezem mindenkepp
2014. jún. 11. 20:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én látom! Ugyanilyenem volt múlt ciklusban két különböző teszten is (romed, vatera) és sajnos megjött:-( nálam száradási volt! Ha van színe a csíknak akkor reménykedhetsz!!drukkolok!
2014. jún. 11. 20:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Rozsaszines de nagyon! Nagyon halvanyan. Ez a mellfajdalom sok remenyt ad nekem nagyon faj :( vmi borzaszto. Es mensi elott sosem szokott meg egesz honapba sem max egy minimalisan a mellbimbom, de az most nem. 2 nap mulva kiderul. Neked volt vmi tuneted?
2014. jún. 11. 20:35
 10/19 anonim ***** válasza:
van csík halványan...
2014. jún. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!