Megneznetek? 10. dpo
tunetek: faj a mellem a honaljamnal kezdodik es izomlazasam meg is van duzzadva. 2 napja faj a fejem es ez a rengetek pisiles..vasarnapra nem varom. A tesztet a mellem miatt csinaltam mert sosem fajt igy. Koszonom :)
Nekem ovukor elkezdett fájni a mellem, de úgy, hogy leszakad azóta is. Azelőtt nem éreztem ilyet, a mensi előtti mellfájdalom tök más volt. Nekem is a hónaljamnál kezdődött, izomlázszerű.
Pozit teszteltem most vasárnap..holnapra nem várom O.o
12-e vagyok, köszi , mondjuk még nem voltam dokinál, meg semmi:)
Igen, fáj a mellem még mindig, azon kivül tegnap meg ma egy kis barna folyás...nem tudom mi ez, remélem nem akar megjönni :/ de csak nem lett volna pozi a 25-ös Xepil a semmiért...mondjuk nekem fura, hogy olyan hamar kimutatta..szerinted hamarabb lehetett a peteérésem?
nem látnátok rajta semmit képen szerintem tuti. mi is ablaknál látjuk.
nem feltétlen volt hamarabb peteérésed, van akinke 9.dpo-n kimutatja..gyorsan termelődik a HCG-d :) de a barna folyás sehogy sem jön ide :S szerintem menj el dokihoz minélelőbb. nekem semmi ilyen nincs csak ez a krémes folyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!