Megneznetek? 10. dpo

Figyelt kérdés

[link] [link]

tunetek: faj a mellem a honaljamnal kezdodik es izomlazasam meg is van duzzadva. 2 napja faj a fejem es ez a rengetek pisiles..vasarnapra nem varom. A tesztet a mellem miatt csinaltam mert sosem fajt igy. Koszonom :)

2014. jún. 11. 19:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ma reggelre krémes folyásom lett. van még 3 nap mensiig. ez jelent valamit?
2014. jún. 12. 08:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem ovukor elkezdett fájni a mellem, de úgy, hogy leszakad azóta is. Azelőtt nem éreztem ilyet, a mensi előtti mellfájdalom tök más volt. Nekem is a hónaljamnál kezdődött, izomlázszerű.

Pozit teszteltem most vasárnap..holnapra nem várom O.o

2014. jún. 12. 11:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Gratula :) nekem ma is erosodott es latszik hogy rozsaszin. De egyszeruen nem tudom elhinni :D tesztelek majd még mindenkepp. Es a melled faj még? Vagy milyen tuneted van?
2014. jún. 12. 12:26
 14/19 anonim ***** válasza:
megmutatod a teszted??fotó?
2014. jún. 12. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:

12-e vagyok, köszi , mondjuk még nem voltam dokinál, meg semmi:)

Igen, fáj a mellem még mindig, azon kivül tegnap meg ma egy kis barna folyás...nem tudom mi ez, remélem nem akar megjönni :/ de csak nem lett volna pozi a 25-ös Xepil a semmiért...mondjuk nekem fura, hogy olyan hamar kimutatta..szerinted hamarabb lehetett a peteérésem?

2014. jún. 12. 13:25
 16/19 A kérdező kommentje:

nem látnátok rajta semmit képen szerintem tuti. mi is ablaknál látjuk.

nem feltétlen volt hamarabb peteérésed, van akinke 9.dpo-n kimutatja..gyorsan termelődik a HCG-d :) de a barna folyás sehogy sem jön ide :S szerintem menj el dokihoz minélelőbb. nekem semmi ilyen nincs csak ez a krémes folyás.

2014. jún. 12. 14:10
 17/19 A kérdező kommentje:

tessék: [link]

[link]

2014. jún. 12. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
negatívak ezek....
2014. jún. 12. 23:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam hogy ugy sem latsz rajta semmit. En latom
2014. jún. 13. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!