Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a hőgörbémet?

Megnéznétek a hőgörbémet?

Figyelt kérdés

Saját kezű görbém van.Lehet még ebből baba,vagy progeszteron problémám van?

[link]

2014. jún. 26. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből én nem tudok mit leszűrni. Mértél mennyit? 10 értéket? Szerintem ez így nem látszik. Főleg nem az, hogy hol is lenne az alaphőd? A progeszteron problémát nem tippelném meg egy fél havi görbéből, az is biztos.
2014. jún. 26. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért csak ennyi,mert a férjemmel hirtelen meggondolás volt a ,,baba gyártás,,.És későn kezdtem a hőmérőzést,bár szerintem még épp időben,mert látszik,ahogy leesett a hőm ovukor,és látszik az is,hogy nem akar felmenni a hőm 36.5-től magasabbra.Ezért kérdezem,hogy szerintetek lehet e még ebből baba,hogy nem megy fel 36.8-36.9-37-re a hőm????
2014. jún. 26. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
először is ciklus.hu-n kéne vezetned a hődet minden reggel ágyból kikelés előtt, így értelmetlen. az hogy meddig megy fel a hőd azaz alaphődtől függ, ha az alaphőd pl 36.2 vagy 36.3 akkor ovu után kb 36.6 36.7 ig megy fel viszont ha az alaphőd 36.5 36.6 akkor ovu után akár 37 ig és 37.2 ig is felmegy a hő. bár én utálom ezt a hőmérőzést...olyanokat hallottam hogy leesett a hője de + lett a teszt vagy fenn maradt a hő de megjött neki szóval.. Nem nagyon értek hozzá de ha egész hónapban alacsony a hő (mint neked) akkor pajzsmirigy gond van asszem de nem tudom biztosra :/
2014. jún. 26. 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!A pajzsmirigyemmel mondjuk soha nem volt gondom.Vagy egy terhesség elronthatja a normálisan működő pajzsmirigyet?Mert van már egy kisfiam,vele elsőre teherbe estem,a terhességgel sem volt semmi gond,a kisfiam is makk egészséges!Az alaphőm egyébként 36.2 szokott lenni,amikor a kisfiammal estem teherbe 36.6 völt a hőm a nemvárt előtt egy nappal és pozitív lett a terhességi tesztem.Most viszont az aggaszt hogy ném akar felmenni 36.6 ra sem :(

Elnézést a hibákért,telefonról írtam.

2014. jún. 26. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom...azt tudni kell hogy minden terhesség más. nyugodj meg szerintem ne nézegesd ennyire ha össze akar jönni úgy is összefog :) látom h 36 is volt a hőd..lehet h most 36.5 ig megy fel és 36.6 nem mind az előző babánál.
2014. jún. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!