Megnéznétek a hőgörbémet? Bővebben lent.
Ma vagyok a 33. ciklusnapon. A menstruációm kb. a 28-32. napon szokott megjönni. Ovulációm a 21-22. napon szokott lenni. A hőgörbém és a negatív ovu tesztek alapján ebben a hónapban elkönyveltem, hogy nem volt peteérésem (decemberben sem volt és az a ciklus 32 napos volt). Nem is nagyon voltunk együtt februárban. Most -kivételesen- nagyon vártam, hogy minél hamarabb megjöjjön, mert a 3. napon cukorterhelésre és hormon vizsgálatra mennék a túl rövid luterális szakaszaim miatt. Tegnap és ma reggel viszont felment a hőm! Lehetséges, hogy ilyen későn lett volna a peteérésem? 35 napnál még soha életemben nem volt hosszabb ciklusom, 29 éves vagyok. Fantasztikus, hogy egyre jobban megbolondul a ciklusom, hogy lesz így baba :( Tegnap amúgy csináltam egy tesztet, természetesen negatív lett.
Azóta így néz ki:
Mensi sehol, nincs pecsételő vérzés, melleim nem érzékenyek, hisztis hangulat egy hete volt komoly. A mindjárt megjön érzés sem jellemző pár napja. Szóval semmi tünet, csak a feszültség, hogy ha nincs baba jöjjön már meg, hogy mehessek a hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!