Megnéznétek a hőgörbémet?
Figyelt kérdés
Jól gondolom, hogy már a ciklusom 9.napján volt peteérésem? 26 naposak általában a ciklusaim.
2009. márc. 12. 18:29
2/12 anonim válasza:
Határozottan március 8. a nagy nap! Figyeld utána kb. 6-10 napra, ha még egy hőkiugrásod lesz, akkor már a beágyazódásról lehet beszélni. Egy kalappal!
3/12 anonim válasza:
Szia utolsó válaszadó.Látom elég jól kened vágod a hőmérőzést segítenél?Felrakom a görbémet megnéznéd?
Bocsika a kérdezőtől?
5/12 anonim válasza:
Felraktam.Leírnád, hogy szerinted milyen a görbém?
6/12 anonim válasza:
Az akcióból ítélve te is tudtad mikor kell színre lépni :-)! Lehet h. nem 28 napos a ciklusod, ezért lehetett akkor a peteérésed. A ciklus görbén néhány napig nem mérted? Van egy szép hő leesésed, de a kiugrás mégjobb. Nem kell 37-ig felmenni, szerintem megvolt a tüszőrepedésed és ha minden igaz, akkor jó időben voltatok együtt. Most néhány napig nem kellene nagy kiugrásoknak, esés-emelkedésnek lenni, viszont azt tudom írni neked is, hogy a kiugrástól számítva 6-12 napig lehet az a folyamat, ami a beágyazódáshoz vezet, ekkor lehet még egy pici hő kiugrás. Ha azután picit 0,1-0,2 visszaesik sem baj, csak maradjon fent a hő. Betartva a reggeli hő mérés szabályait, légy türelemmel és figyeld a következő napokat. Nagyon eltérőek lehetnek a tünetek mindenkinél, van akinél nincs, hogy jelezze a szervezet a terhességet. Viszont a legnagyobb százalékban a hasi puffadás (már bocsánat bélgázok :-)) jelentősen mutatják, hogy valami történik. Nem vagyok guruja a hőgörbéknek, de már annyit foglalkoztam ezzel a témával és hát a sajátomból okulva... 8 hetes terhes vagyok iker magzatokkal
7/12 anonim válasza:
Kedves 8:39-es.Nagyon köszönöm a kimerítő válaszodat.Lehet hogy csak beképzelem, de szokott fájdogálni a hasam, vagy 2 napja.Bár gondolom ez még korai lehet, mivel a hő leeséstől még csak 4 nap telt el.Főleg akkor érzem hogy fáj a hasam alja miután pisiltem, közvetlenül utána pár percig.Lehet csak beképzelem.Szerinted mikor csináljak tesztet?Én is nagyon örülnék, ha iker babák lennének, ezért külön gratula és sok jót és egészséget kívánok nektek!!!
8/12 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leírni, hogy ma sem változott a hőm.Maradt ugyanannyi mint tegnap volt.Nagyon reménykedem hogy most talán sikerül.Ha még lesz kérdésem írhatok neked priviben?Ti sokáig próbálkoztatok a babával?
9/12 anonim válasza:
Végülis nem sokáig próbálkoztunk babával, de kellőképpen elég volt ahhoz, hogy kétségbeessek miért nem sikerül. 34. évemben vagyok. 4 hónap sikertelenség volt, előtte 1 hónap szünet, mert fogamzásgátlót hagytam abba. Gyógyszerrel segítettek rám, az első teszthónapban egyből sikerült, de olyannyira, hogy több petécske megtermékenyült. Egyébként nem hinném, hogy ikreim bármikor lettek volna.
10/12 anonim válasza:
Ja, és persze, írj nyugodtan! Az ikrek egyébként hamarabb látszódnak az uh-on, már 4 hét pár naposan gyönyörűen kivehetők voltak a petezsákok. S a méretükből ítélve 1-2 nap különbség is van a megtermékenyítés idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!