Milyen tesztet ajánlatok? Nevet és árat is kérhetnék.
Tapasztalataim szerint mindegy melyik tesztet veszed, a legolcsóbb is tökéletesen megfelel.
Sokféle tesztet ellőttem már. Amikor nem voltam terhes, mindig negatív volt, tök mindegy, melyik márkát használtam, amikor pedig végre baba volt, akkor meg mindegyik pozitív lett.
Amúgy a legtöbbször X-epil tesztet vettem a dm-ben, mert ez volt a legközelebb. 2 db-os 500-600 Ft.
Clearblue-t vettem mindig.
A második babánál olyat vettem, aminél ha terhes lettem volna egy + jelet kellett volna mutatnia, ennek ellenére egy - jelet mutatott(ha nem lettem volna terhes akkor semminek sem szabaodtt volna mejelennie), így elég fura volt, de a teszt rossz volt, pedig nem volt olcsó.
Másnap megvettem a legolcsobbat, és rendesen jelezte a terhességet.
X-epil-t vettem a fiamnál, + lett egyből, utána egy clear blue-t, azzal sem volt gond.
A 2.terhességnél x-epil, 2 db-os, mindkettő érvénytelen, aztán egy Gabriel az mutatta a babát, aztán a clear blue is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!