Kcsim kérdése:
Kérhetnék választ vagy segítséget?
Figyelt kérdés
Nekem is adjon már valaszt valaki, mert pont most erzem hogy megfog jonni pedig mar negy honap probalkozason vagyunk tul es megsem jott ossze es mar nagyon szomoru vagyok miatta . Valaki mondjon valamit2014. jún. 12. 14:35
1/5 A kérdező kommentje:
Csak annyit még,hogy a méhem hátul van így akkor nem is tudok teherbe esni vagy nagyon nehezen??
2014. jún. 12. 14:37
2/5 anonim válasza:
jókor vagytok együtt? pontosak a ciklusaid? tudod mikor van peteérésed?
3/5 anonim válasza:
A hátrahajló méh nem akadályozza meg a teherbeesést!
Kevesebbet görcsölj a gyerek témán, figlald le magad valamivel, ne tekintsd kötelezőnek az együttléteket, hogy most pedig "gyereket csinálni kell".
Négy hónap igazán nem nagy idő, (nálunk a 10. hónapban jött össze) van akinek 1 évek kell rá várni a vagy mégtöbbet, de egy éven belül minden teljesen normálisnak mondható.
Ha elengeded ezt a görcsösséget a baba is jönni fog.
4/5 A kérdező kommentje:
Pontossak általában a ciklusaim bár a múlt hónapban hamarabb megjött vagy 3 nappal. Akkor azt mondod,hogy 1 éven belül még ez természetes? Jaj én nagyon megilyedtem,mikor kiderült,hogy hátrahajló méhem van,mondom biztos nem is lesz majd gyerekem. Azért köszönöm a válaszokat és a biztatást!
2014. jún. 12. 14:52
5/5 anonim válasza:
Nyugi 1 éven belül teljesen normális. Nekem is hátrahajló méhem van mégis minden rásegítés nélkül teherbe estem. Anyukámnak is az van és 2 gyereket szült. Emiatt sem kell aggódnod rengetegen szülnek gyereket hátrahajló méhhel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!