Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik azok a fontos tünetek...

Mik azok a fontos tünetek /vagy tünetelmaradások/ amik a terhességet a közeledő mensestől megkülönböztetik?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Akik úgy gondolták, hogy most valami más, és menses helyett terhes lett. Történeteket várok. Előre is köszönöm!
2010. jan. 4. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem sajna ne volt ilyen megérzésem.és a tüneteim is olyanok voltak mint menszi előtt.miután késett testeltem és meglepődtem mikor kijött a 2 csík.

21 hetes km

2010. jan. 5. 13:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Hűha! Nagyon örülökj, hogy ennyien írtatok! És szinte mindenkinél mások voltak a tünetek. Hát igen, ugye nem vagyunk egyformák... És ez így jó! :)

Köszönöm ezt a sok választ! És ha még bárki szeretne hozzáfűzni valamit, szívesen várom! A kismamáknak pedig Gratulálok! :)

2010. jan. 5. 21:29
 13/17 A kérdező kommentje:
21:42-es válaszoló! Amikor a tünetek alapján a vérzést vártad, volt is valamennyi? Vagy ki is maradt? Azt írtad, esténkénmt émelyegtél. Ez evés után volt, vagy csak úgy?
2010. jan. 5. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Itt a 21. 42-es. Kimaradt a vérzés, csak ez még önmagában nem volt gyanús, mert amúgy is nagyon hosszúak a ciklusaim és volt olyan évem pl. amikor csak minden második alkalommal jött meg. Viszont elég erős görcseim szoktak lenni már előtte egy-két nappal, most is voltak napokig, a legrosszabb fajtából. Emlékszem, még eszembe is jutott, hogy utoljára gimis koromban görcsöltem ennyire. Émelygés olyan volt, mintha sok lenne a savam, és mindegy volt, hogy ettem-e valamit. Nem sokáig tartott, csak néhány hétig, de soha nem reggel. Amúgy annyira azért nem későn eszméltem, kb. 5-6 hetesen vettem tesztet.
2010. jan. 5. 23:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál! 21:42-es :)
2010. jan. 6. 00:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Most 31. napon tartok. Menses semmi. Nagyon kevés barna folyás 2. napja. Tegnap petefészek körül szúrás. Gyakori vizelési inger. Hétfőn dokihoz megyek.
2010. jan. 6. 18:28
 17/17 anonim ***** válasza:
:-)
2010. jan. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!