Mindkét terhességnél éreztem egy érdekes hasgörcsöt mensi körül, ami inkább gyomor felé tendált, mint sem mélyebbre a méh felé. Olyan igazi gyomorgörcs-szerű érzés. A 2-diknál már ebből a fájdalomból tudtam, hogy terhes vagyok :)
2010. jan. 4. 20:28
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Én most tartok ott, hogy 28. nap, vagy ez vagy az. De 3 napja ugyanilyen erős szúrást éreztem. Most már tényleg kíváncsi lettem.
Még várok ilyeneket!!!!
2010. jan. 4. 20:35
3/17 anonim válasza:
terhességnél nagyon bő folyás, szinte vízszerű, mensinél ez nem volt.
meg egy olyan ösztönös megérzés féle, amit nem tudok jobban leírni, de egyszerűen tudtam.
2010. jan. 4. 20:36
4/17 anonim válasza:
Én is tudtam. :) Ez egész más érzés, mint amikor csak reménykedve vártam, hogy pozitív legyen a teszt.
2010. jan. 4. 20:38
5/17 anonim válasza:
En bizony csak a mensit vartam :) a tunetek alapjan. Olyan reg probaltuk, mar nem gondoltam. Akkor lett gyanus, mikor tobb napja estenkent :) rosszul voltam, emelyegtem.
2010. jan. 4. 21:42
6/17 anonim válasza:
Nálam mindkét esetben a számon megjelenő herpesz tudatta velem biztosan,hogy ebből a késésből baba lesz.
Mert ugye a herpesz a legyengült immunrendszert jelzi,ami terhesség elején is jellemző!
Ezen kívül folyton szomjas voltam és a méhem elkezdett húzódni.
2010. jan. 5. 08:13
7/17 anonim válasza:
nekem a szemem körül megváltozott a bőrszín (sötétebb lett) és kiszáradt. neten azt olvastam, hogy ez a hormonváltozás miatt van.
2010. jan. 5. 08:56
8/17 anonim válasza:
Nekem az a tipikus émelygés.
2010. jan. 5. 09:50
9/17 anonim válasza:
Nekem soha nem fájt a mellem,azt sem tudtam milyen ha egy mell fáj.Aztán menszesz elött 1-2 nappal elkezdett fájni,akkor gondoltam,hogy valami történik velem,4 napot vártam hátha elmúlik,de csak erősebb lett.5.napon halvány +-ot teszteltem.
2010. jan. 5. 11:37
10/17 anonim válasza:
A női megérzés, az anyai ösztön az, ami már engem a mensi előtt figyelmeztetett, hogy babás vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!