Megneznetek ez negativ ugye? Mert nagyon picit halvany a T vonal alatt.
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 13:20
21/28 anonim válasza:
Hm, 19 hónappal ezelőtt ugyanilyene volt, szintén Gabriel teszttel. Most itt játszik.
22/28 anonim válasza:
ez egyértelmű pozitív :) én is ezzel teszteltem ugyan ilyet. még aznap délután is teszteltem szintén ugyan ezzel és akkor nekem is negatívot mutatott de másnap reggel első vizeletből olyan erősen mutatta mint a kontroll csík. szóval gratula :)
23/28 anonim válasza:
Nekem is volt itt hasonló kérdésem,mindenki gratulált a következő negatív lett..
Azt nem írom ala,hogy nem várt napjan du .i teszt full negatív kell,hogy legyen es csak a reggeli mutatja ki!
En nem szeretem ezt a tesztet,az xepil sokkal jobb!
26/28 anonim válasza:
Kérdező teszteltél azóta? Nagyon kíváncsi vagyok mi lett.
27/28 A kérdező kommentje:
Negativ lett.jol becsapott a terhessegi teszt.
Koszonom az erdeklodest.
2014. jún. 27. 07:51
28/28 anonim válasza:
Sajnálom Kérdező! Igaz én is negatívnak írtam, mert nem volt színe, de reménykedtem benne csak én tévedtem. Ettől függetlenül jó nyaralást kívánok és hogy minél előbb sikerüljön teherbe esned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!