Élesszeműek: megnéznétek a tesztem? Van ott második vonal, és ha van, nincs túl közel?
2013. júl. 29. 20:12
3/13 A kérdező kommentje:
Mind a 2?
2013. júl. 29. 20:15
4/13 anonim válasza:
Ez a két teszt egy és ugyanaz, nem?
5/13 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaz. 2-t csináltam, ez az első. Nem volt egyértelmű, ezért csináltam még egyet, és ugyanilyen lett.
2013. júl. 29. 20:20
6/13 anonim válasza:
Ugyanolyan márkájú? A netről rendelt tesztek szoktak ilyenek lenni, értékelhetetlen. Van ott valami, de túl közel. Így nem lehet tudni, hogy az a kis maszat a kontroll csík mellékmaszatja, vagy a hcg-t jelzőé.
8/13 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy ugyan az a két teszt csak az első át van téve negatívba vagy ilyesmi. A másodikon van valami második csík szerűség, de nagyon közel nem ott kellene lennie. Ha valami gagyi teszt akkor mondjuk elképzelhető, hogy ez ilyen, de nem tűnik túl megbízható tesztnek. Az első (rózsaszín) én semmit nem látok, még az az egy csík ami a kontról csík még az is fehér pedig annak is pirosnak kellene lennie. Ebből is arra következtetek ez valami gagyi teszt lehet. Ha már késik a mensid akkor vegyél x-epil tesztet 2 van egyben és olyan 800Ft körüli, szóval nem olcsó, de olcsóbb mint a többi, viszont megbízhatóbb mint ez amiket fel tettél. Nekem az vált be, hogy az ablakhoz tettem, a tesztet és ahogy átsütött rajta a fény egyértelmű nagyon halvány pirosas csík volt rajta.
10/13 anonim válasza:
8 vagyok: Ja akkor csak jól értelmeztem, ez ugyan az a teszt csak átetted negatívba. Igazából még az is baj ezzel a teszttel, hogy még a kontrol csík is halvány, ahhoz képest az a közeli második csík egészen látható. De a halványsága és ez a nagyon közelsége miatt én is érvénytelen tesztnek gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!