Másnál is előfordult hogy az ovulációs teszten összesen 3 napig jelent meg 2 vonal?
Figyelt kérdés
A ciklusom (30 napos) 13. napján alig volt látható a 2 vonal, tegnapa 14. napon pozitív, ma pedig szintén alig látható. Amiket eddig felraktak gykérdések.hu-ra, napokig csak erősödött, majd napokig halványult. A teszt rossz, vagy ez a jelenség normálisnak mondható?2013. júl. 23. 20:43
1/5 anonim válasza:
Sokszor volt már ez kérdés itt és minden alkalommal leírtam én is, hogy igen, van ilyen, hogy három napig pozitív, de jó erősen. Nekem is ilyen volt múlt hónapban.
2/5 anonim válasza:
Bocsi, félreértettelek. Tehát van ilyen igen, sőt, szerintem a legtöbb nőnél így zajlik. Nekem (sajnos, nem sajnos) már a 10. ciklusnapon látható a második vonal, 12-13-14. napokon pedig általában tök erős pozitív és csak a 15. napon halványodik.
Szerintem nincsen ezzel gond nálad!
3/5 A kérdező kommentje:
De nekem a három napból az elsőn és harmadikon negatív volt (halványan látszott csak). Ezek előtti és utáni napokon pedig csak 1 vonal látszott. Csak amiatt érdekel, mert van olyan teszt,amivel 2 naponta kell tesztelni, mert elvileg fokozatosan erősödik a 2. vonal. Nálam ez lehetetlen, mert a pozi előtt csak 1 napig van halvány második. Az eddigi hónapokban is teszteltem 2 naponta, és csak a halványakat láttam, a pozitívat még sohasem.
2013. júl. 23. 21:04
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pont akkor gépeltem a kommentet amíg küldted a választ.
2013. júl. 23. 21:05
5/5 anonim válasza:
hát nekem is meggyűlt a bajom az ovulációs teszttel én most alkalmaztam először ebben a hónapban 11.,13.,14. napon volt halvány 2. vonal előtte és utána semmi, a 12. napon meg tévedésből terhestesztre pisiltem, aztán én sem értettem mi ez és írtam egy fórumra hogy lehet hogy pont körbelőttem az ovum, mert ált 11kor délelőtt teszteltem? Ott azt mondták hogy annak ellenére hogy betartottam a vaterás teszt leírását mi szerint nem első vizeletből legalább előtte 2 órával nincs ivás és pisi, és tesztelési idő reggel 10-késő estig, nem jól teszteltem mert csak késő du és este jó tesztelni - nos 14-15.napon de és este is teszteltem és 16-20 napig is még teszteltem, sehol semmi egyedül a 18. napon volt egy erős 2. csík, de még mindig nem annyira erős mint amit pozitívnak jelölt meg a tesztleírás. Most a 28. napon járunk - teszt ide vagy oda igyekeztünk 2 naponta együtt lenni egészen tegnapig, szóval azért bizakodó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!