Mit szóltok ehhez a teszthez?
Figyelt kérdés
28-31-es ciklus 28. napja. Második pisi. Csak azt nem tudom, hogy időn belül volt-e.
2014. jún. 22. 20:26
1/21 anonim válasza:
Így értékelhetetlen, mivel azt sem tudod, mikor jelent meg ez a csík. Ráadásul én szürkésnek látom, de holnap reggel, első vizeletből végzett teszttel okosabb leszel.
2/21 A kérdező kommentje:
Szürkének nem mondanám. Igy képről lehet, de élőben halványka rózsaszín. ;)Holnap megtudom. Csak addig kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá! :)
2014. jún. 22. 20:31
3/21 anonim válasza:
pozitív, enyém is ilyen volt, már 2 éves múlt a lányom :)
4/21 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, istenem! Úgy izgulok már, alig várom a holnap reggelt! :)
2014. jún. 22. 20:40
6/21 anonim válasza:
Én is két csíkot látok, drukkolok!
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csak aggódok, a mindjárt megjön érzés miatt. Cigitől öklendeztem ma. Magas a hőm 37,1. Szóval nagy az izgalom! ;)
2014. jún. 22. 21:08
8/21 anonim válasza:
Nekem is volt mindjárt megjön érzésem, szóval ezen se aggódj. Én is két csíkot látok.
9 hetes bébi anyukája
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jún. 22. 21:23
10/21 anonim válasza:
pozi lesz reggel,még erősebb pozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!