Mit szóltok ehhez a mosógép teszthez?
Nem akarom lelőni a poént, de azért necces, hogy a 100.000 forintos gép műanyag, míg a 60.000 forintos fém belül.
Indesit azért nem annyira drága és nekik is van 59 ezres gépük.
Kár, hogy a szerelőtől nem kérdezősködtek még. Mondjuk Calgon kapcsán. :D
Azt, hogy semmit nem ér, egyik sem mosta ki tisztára. Akkor meg miről is beszélünk? Nekem olyan mosógép 5 forintért sem kell, amiből nem tiszta ruhát veszek ki.
Különben ha megengedhetném magamnak, én megvenném a Mielét, állítólag kábé egész életedben kitart. Egy Indesitnél meg örülhetsz, ha tíz évet kibír.
A miele örök élet meg egy nap:)Gondolom azzal, hogy csökkenti a súlyt a műanyag tárcsával megakadályozza a rezgéseket, így tartósabb lesz az egész gép.
Ráadásul a Miele javítható, nem úgy mint a 70e forintos 4 darabból fröccsöntott mosógépek.
Mondjuk 20 perc után 40 fokon nem tudom ki várta, hogy tiszta lesz a ruha:)
Bár mi nem engedhetjük meg magunknak,de van egy dolog,amit csak a Miele "tud".
A szomszédék Osztrákból hoznak valami spec. löttyöt,belerakják a gépbe,és impregnálja a síruhákat.
Van a gépen direkt ilyen progi hozzá.
Jó,arra felé,ahol ezt gyártják,a "hétköznapi" embernek nem luxus a sielés/sem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!