Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok az ovulációs...

Mit szóltok az ovulációs teszthez? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
Most vettem 40 -db ot 2000 ft-ért plusz a postaköltség! remélem beválik !! ti használtatok már???

2013. okt. 26. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó móka volt napi 2-t ellőni. Aztán, amikor úgy gondoltam, hogy erősödik, akkor többet és azon izgulni, vajon most az a nap-e, ami ..

Végül köze nem volt ennek a "csodaszernek" a második lányom foganásához.

Az első lányomnál semmit se csináltunk elsőnek megfogant. A második 3. hónapban.

2013. okt. 26. 14:32
 2/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni. Most vagyok a második babámmal várandós, és nekem az ovulációs teszt segített:)Cisztás voltam és a ciklusom sem volt 28 napos. Azért döntöttem el, hogy kipróbálom. Persze nem rögtön jött össze, de azt hiszem az az 5 hónap nem olyan vészes, mármint próbálkozás szempontjából.
2013. okt. 26. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem megérte.Mi 2 éve is próbálkoztunk a babával pár hónapig,de mindig hónap közepére időzítettük.Rosszul tettük :-(

Most új lendülettel bele vágtunk,újra és jól tettem,hogy vettem tesztet.Mindig egy kerek hetet "tévedtünk".(nem tudunk minden másnap együtt lenni,nem voltunk otthon együtt szinte)

A lényeg,hogy második hónapban össze jött.

Gyakorlatilag,amikor nagyon erős volt a 2.csík is,aznap voltunk együtt.Másnap is jó lett volna,de akkor már ismét dolgoztam.De bejött!

2013. okt. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!