Bevált az ovulációs mikroszkóp?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 14:54
1/5 anonim válasza:
Szia! A vélemények megoszlanak, de az én ismerettségemben sokaknak bevállt. Tudni kell használni. Nem mindegy a mennyiség és az, hogy ha napközben csinálod feltétlen be kell tartani az 1 órát amit a használati utasításon írnak.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én látom a páfrányokat, de még nincs baba.
Olvastam itt, hogy tüszőrepedéskor is érdemes együtt lenni a pároddal, de akkor ovulációs teszt kell.
Én már a hőmet is mérem, de még semmi, lehet meg kellene nyugodnom egy kicsit.
3/5 anonim válasza:
Elsővel egyetértek, nekem így lett az első babám elsőre.
4/5 anonim válasza:
Nekem a legtöbb esetben páfrányos, pedig voltam hormonvizsgálaton, és minden rendben volt. Én mondjuk szinte mindennap megnézem, mert nincs rendes ciklusom.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt mikroszkóp és pisilős ovu teszt is...valahogy a természetet nem tudta meghatni. De másoktól hallottam, hogy vagy az elöbbi vagy az utóbbi nagyon jól bevált nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!