Fanny1885 kérdése:
Van "rendes" menstruációm, de még sem a mikroszkóp, sem az LH teszt nem mutatott ovulációt. Van ilyen?
Figyelt kérdés
Rendes alatt értem: menetrendszerű, bőséges, fájdalmas, görcsölős.2011. máj. 27. 13:31
1/13 anonim válasza:
Persze hogy van. A peteérést és a menstruációt két külön hormon szabályozza.
Egyébként mióta figyeled?
Mert ha ez az első figyelős hónap, akkor lehet, hogy épp egy olyan ciklusod van, amiben nincs peteérés. Egészséges nőknél is évente van egy-két ilyen.
2/13 anonim válasza:
A peteérés nem feltétlen szükséges ahhoz, hogy megjöjjön.
A méh nyálkahártya leválik, ha nem ágyazódott be a petesejt, de a méh nem tudja, hogy ez miért történt, azért, mert nem termékenyült meg, vagy azért mert nem is volt pete.
Mennyi ideig néztél ovutesztet?
3/13 A kérdező kommentje:
PG mikroszkóppal kezdtem,de csak a mensrtruáció előtt pár nappal volt páfrányos. Ebben a hónapban kezdtem használni az LH tesztet és 8nap múlva meg kellene jönnie és még nem mutatott semmit.
2011. máj. 27. 13:39
4/13 A kérdező kommentje:
Mt csináljak? Menjek orvoshoz és mondjam,h szerintem nincsen peteérésem?
2011. máj. 27. 13:40
5/13 anonim válasza:
Szia! Igen, szerintem orvoshoz menj és mond el neki, hogy megpróbáltad a házi dolgokat és erre gyanakszol. Ő UH alapján meg tudja neked nézni. Ha 28 naposak a ciklusaid, jó ha 11-12. napon mész, mert akkor látja UHn, hogy van e peteérésed.
6/13 anonim válasza:
Én 1-2 hónapig még figyelném,és utána orvoshoz fordulnék.
7/13 anonim válasza:
Ha pedig nem akarsz dokihoz menni, menj el simán UHra; magánra. Én a G1 intézetbe járok, nagyon rendesek a szonográfusok. Mindig 11-12 napon megyek és megbeszéljük van e érő tüszőm vagy nincs.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk,ha tényleg nincs peteérésem,akkor tudnak vele csinálni valamit? Mondjuk valami bogyó vagy szuri? Ez gyakorinak számít?
2011. máj. 27. 13:49
9/13 A kérdező kommentje:
Az mennyibe kerül?
2011. máj. 27. 13:50
10/13 anonim válasza:
Ha tényleg nincs,akkor gyógyszeresen tudnak rajta segíteni,de erről nem tudok sokat,hál' istennek sosem volt rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!