Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van "rendes" menstruációm, de...

Fanny1885 kérdése:

Van "rendes" menstruációm, de még sem a mikroszkóp, sem az LH teszt nem mutatott ovulációt. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Rendes alatt értem: menetrendszerű, bőséges, fájdalmas, görcsölős.
2011. máj. 27. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hőmérőzéssel lehet a legbiztosabban megállapítani, hogy van-e peteérés, mert az is lehet, hogy nem pont a 11-12. napon van, szabályos ciklushossz ellenére sem.

De még várj egy hónapot minimum. Két anovulációs ciklus ugyanis nem szokott lenni egymásután. (Ha amúgy nincs romokban valami miatt az életed)

2011. máj. 27. 14:15
 12/13 A kérdező kommentje:
ÁÁáá,nem. Szerencsére jól vagyok. Csak már kezdek kicsit befeszülni. Már 4hónapja próbálkozunk és semmi. 4hónap után szóba áll velünk a doki?
2011. máj. 27. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát,jó kérdés.Igazából 4 hónap az még nem sok,egy év után kezdenek kutakodni,de szerintem ha rákérdezel biztosan segít.
2011. máj. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!