Milyen a helyes PCOS diéta?
Nem jön a baba, illetve tavaly gógyszer után sikerült, de a 10. héten missedem volt. Azóta nem jön, inszemem volt, semmi... Clostyllal sincs peteérésem már. A doki szerint a PCOS nagyon enyhe fokú, nem is kell kezelni, de szerinte is ez az oka az anovulatiós ciklusaimnak.
Jövő hónapban megyünk a MM-be, de addig is, hogyan étkezzem?
160 cm vagyok és 86 kg. Szerintem úgy 20-25 kg-t kellene fogynom...
Nagyon nehéznek tűnik ez nekem, mert tartózkodni kell a CH-tól, de az sem mindegy melyikektől és az sem jó, ha túl keveset eszünk belőle. Aztán még el is kell osztani... Hm, nagyon el vagyok keseredve, kérlek segítsetek.
Ezt látod nem tudom, csak az elérhetőséget kerestem meg az orvosokról olvastam néhány szót...
De köszönöm a linkeket! :)
Először csináltasd meg a terheléses cukor és inzulinvizsgálatot, addig ne kezdj ditázni, mert nem fogsz valós eredményt kapni.
A MM-ben van diétás tanácsadás, ott mindent elmondanak, így neten hosszú lenne leírni. A pcos-ed nyilván nem enyhe ha nincs peteérése. Milyen a 3. napi hormonsorod.
Volt inzulin terhelésem, cukor, arra a doki azt mondta jó...
A 3. napi hormonra is. Én már semmit nem értek...
Egyértelműen minimum inzulinrezisztenciád van a cukrod nagyon nagyon rossz, hogy a 120 0 legmagasabb ez inkább már igt lesz mint ir.
3. napi hormonok?
Az miben másabb, mint az IR?
Hormonok csak 3. napiak vannak:
LH/FSH: 1,32
TSH: 2,880
Prolac: 203
FSH: 4,7
LH: 6,1
Ösztradiol: 20,7
Progi: 0,8
Teszteron: 0,4
Kortiz. 7-10 h: 163,8
Ejj-ejj... És mind emellett elment az orvosom, akiben nagyon bíztam, a legjobb orvosnak számít a környéken. És baromi drága, mondanom sem kell.
Én is nagyon bízom a MM-ben. Helga doktornőhöz kértem időpontot, nem kellett volna egy dietetikushoz aznapra, mert nagyon messziről megyünk, 200 km...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!