A párommal egy ideje próbálkozunk a babával, csak hogy megjött de csak 3-napra a teszt meg negatív lett eddig azt hitemm hogy nincs baba csak hogy rá 2-napra észrevettem hogy mocorog valami a hasamba mozog nagyon bizok/bízunk benne. Lehet baba?
Ó hát persze ma hírtelen pozitív lett a teszt.
Meg jól keresel. Te? Akinek az iq-ja konvergál a 0hoz, nyilván valami vezető beosztásban vagy. Jó nem szégyen az utcaseprés meg a takarítás sem, de, hogy jól nem keresel és rételmes melód nincs az biztos. Szerencse, hogy nem lesz még gyereked jó darabi. Ha meg véletlenül tehrbe esnél, kérlek add örökbe az Ő érdekében.
Tudod, Kérdező, háboroghatsz, meg elküldhetsz mindenki a búsba, de már a kérdésed is nevetséges volt. Intelligens, valamennyire tájékozott nő, nem így fogalmazná meg a kérdését. A későbbi kommentjeid is zavarosak, a helyesírásod meg tragikus. De persze tudom, hogy ezt hiába magyaráznánk neked, hisz Te ebben élsz.
Ez olyan, mint hülyének magyarázni, hogy hülye. :)
Még mindig nem tudjuk, hogy mikor menstruáltál utoljára, mikor csináltál tesztet, stb.
Egy baba, aki a pocak egyik oldalából mozog a másikba, az nem pár hetes, de még csak nem is 12. Legalább 20 hetes.
Ezért kérdésed kissé zavaros, a kommentjeiddel együtt. Mondhatni vicckategória, meseszerű.
Hiába háborogsz, a Te stílusod is hagy nem kevés kivetni valót maga után. És amíg nem tudsz normálisan feltenni egy kérdést, ne is várj normális válaszokat.
16hkm és 3,5 éves kisfiú anyukája :)
Mocorog a baba,ès jééé pozitivat teszteltèl?
Nem lehet,hogy sok cseresznyét ettèl ès a beleid mennek?
Amúgy köszi,hogy írtál rég nevettem ekkorát!Mekkora sötétség lehet odabent,még jó,hogy a szexhez nem kell èsz...
Anyukám kedves mondása jut eszembe rólad:nagy az Isten állatkertje,és nincsen rajta kerítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!